دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان لرستان؛ کانون های فرهنگی هنری مساجد را از محورهای مهم در کاهش آسیب های اجتماعی خواند.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان لرستان؛ محمود آشناگر در نشست صمیمی با مسئولین کانون های فرهنگی هنری مساجد گفت: کانون های فرهنگی هنری استان با نگاه مسئولیت فرهنگی میتوانند در کاهش آسیب های اجتماعی تاثیر بسزایی داشته باشند.
وی افزود: با توجه به فعالیت بیش از ۴۰۰ کانون فرهنگی هنری مساجد در استان میتوان از این ظرفیت در ممناطق آسیب هم به خوبی بهره برد.
دبیر شورا تصریح کرد: بر همین اساس میتوان کانونهای برتر را شناسایی، ترغیب و به عنوان الگو برای دیگر کانون ها معرفی کرد.
آشناگر ادامه داد: باید تلاش کنیم مجموعه فعالیت های دینی فرهنگی استان شناسایی و اقدامات خلاقانه کانون ها مشخص شود زیرا این کانون ها به عنوان نهادهای مردمی حرکت های خود جوش و خلاقانه ای دارند.
وی با تاکید بر نقش و نسبت این کانون ها در کاهش آسیب های اجتماعی ادامه داد: کانون های فرهنگی هنری مساجد یکی از محورها و کانون های مهم و اصلی در حرکت های خود جوش در راستای کاهش آسیب های اجتماعی است، بنابراین توجه به این امر اساسی است.
آشناگر گفت: این کانون ها به دلیل اینکه درحوزه فرهنگ با مسائل اجتماعی از جمله آسیب های اجتماعی ارتباط تنگاتنگ دارند، نسبت ها و ارتباط هایی را با یکدیگر برقرار می کنند که می تواند زمینه را برای گفتمان سازی امر مبارزه با مواد مخدر ایجاد کند.
وی افزود: از طریق فرهنگ می توان از این آسیب ها بکاهیم و نسبت مسائل فرهنگی و اجتماعی در اینجا مشخص می شود. بنابراین حوزه های متنوعی در مسائل اجتماعی وجود دارد که با حوزه های فرهنگی تلاقی پیدا می کنند.
دبیر شورا ادامه داد: کانون های فرهنگی هنری مساجد به عنوان نهادهای خودجوش مردمی باید نقش خود در کاهش آسیب های اجتماعی به خوبی وبصورت دغدغه مند ایفا کنند.
آشناگر تصریح کرد: گاهی تاثیر نهادها و کانون های مردمی در کاهش آسیب های اجتماعی نسبت به نهادها و سازمان های رسمی بیشتر است.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان لرستان۹۹٫۰۵٫۰۱