• امروز : جمعه - ۵ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 27 - شوال - 1446
  • برابر با : Friday - 25 April - 2025
کل پست ها: 73473اخبار امروز : 0
5

تاثیر فضای مجازی در ترویج فرهنگ پیشگیری از اعتیاد بسیار چشمگیر است

  • کد خبر : 62731
  • ۳۰ تیر ۱۳۹۹ - ۴:۲۷

    مدیرکل بهزیستی استان کردستان، تاثیر فضای مجازی در ترویج فرهنگ پیشگیری از اعتیاد را بسیار چشمگیر خواند و گت: باید از این بستر بیشترین بهره را ببریم. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان، قریشی در جلسه کمیته فرهنگی و پیشگیری بیان داشت: بهزیستی استان کردستان تا این […]

 

 

مدیرکل بهزیستی استان کردستان، تاثیر فضای مجازی در ترویج فرهنگ پیشگیری از اعتیاد را بسیار چشمگیر خواند و گت: باید از این بستر بیشترین بهره را ببریم.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان، قریشی در جلسه کمیته فرهنگی و پیشگیری بیان داشت: بهزیستی استان کردستان تا این لحظه  به ۱۴۰ هزار خانواده خدمات رسانی میکند و این از افتخارات بهزیستی است که بتواند گوشه ای از مشکلات خانواده های نیازمند و در معرض خطر را حل نماید.


وی افزود: از زمان شیوع ویروس کرونا در سطح جامعه بیشتر برنامه های فرهنگی و برنامه هایی که لازم نبود حتما افراد مراجعه حضوری داشته باشند در فضای مجازی برگزار شد و طبق آخرین آمار بازخوردی که از این امر گرفتیم بسیار بهتر و نتیجه بخش تر بوده که با توجه به اینکه اکثر افراد دارای گوشی هوشمند بوده و بیشتر وقت خود را در فضای مجازی در حال سپری کردن هستند می بایست ما نیز از این فرصت نهایت استفاده را برده و برنامه های خود را در فضای مجازی پیش ببریم و گسترش دهیم.


قریشی ادامه داد: ما باید در دو حوزه کار جدی، اصولی و منسجم انجام دهیم ۱- بانک اطلاعاتی منسجم و قوی داشته باشیم که متاسفانه در زمان حال در هیچ جایی و در هیچ زمینه ای بانک اطلاعاتی منسجم و یکپارچه ای وجود ندارد تا همگان با رجوع به آن از این اطلاعات استفاده بهینه داشته باشند ۲- اینکه بسیاری از برنامه ها و خدماتی که انجام می شود قبل از اجرا باید از لحاظ جامعه شناسی و روانشناختی بررسی شود تا خدای نکرده نتیجه معکوس نداشته باشد .سومین جلسه کمیته فرهنگی و پیشگیری شورای استان به ریاست قریشی مدیر کل بهزیستی استان در سالن جلسات این اداره برگزار شد.


همچنین علیرضا کرجی کارشناس مقابله در این رابطه گفت: یکی از راه های مهم و حیاتی در امر مبارزه با مواد مخدر، پیشگیری و کنترل و آموزش از سنین نوجوانی و جوانی است که می بایست در این راستا همگی دست به دست هم دهیم تا این مهم به ثمر برسد، چرا که هزینه های پیشگیری و از آن مهمتر بازخوردی که در این مقوله شاهد آن هستیم،  به مراتب بهتر و نتیجه بخش تر از سایر موارد است لذا می بایست تمامی دستگاه ها و نهاد ها به این مقوله توجه بیشتری داشته باشند.


وی با بیان اینکه بهزیستی یکی از ارگان های مهم و حیاتی در امر مبارزه با مواد مخدر در زمینه های گوناگون است خاطر نشان کرد: خانواده های آسیب دیده از مقوله اعتیاد و سوء مصرف مواد مخدر، بیشتر از فرد معتاد صدمه و ضربه میبینند که جا دارد دستگاه های حمایتی نظیر بهزیستی با تمام توان در کنار آنها باشند تا زمینه آسیب ها و مخاطرات بعدی که گریبان گیر انها می شود را از بین ببرند.


کریمی کارشناس فرهنگی پیشگیری شورا نیز یادآور شد: باید طرح یاریگران زندگی را بیش از پیش تقویت و اجرا کنیم زیرا همانگونه که شاهد هستیم و آمار ها نیز گواه این مسئله است هم جامعه هدف و هم خانواده های انها از این طرح بسیار راضی هستند و خود ما نیز شاهد اثر بخشی این طرح در میان نوجوانان و جوانان هستیم که جا دارد نگاه ویژه تری به این طرح بسیار مهم و ثمر بخش داشته باشیم.


وی در پایان گفت: شبکه شاد یکی از برنامه های خوب و سازنده در ایام کرونا بود که خوشبختانه استان ما مقام دوم کشوری را در این زمینه کسب کرد که این نشان از ثمر بخش بودن فضای مجازی خصوصا در ایام کرونا دارد و همچنین با توجه به اینکه همه افراد جامعه حضور پررنگی در فضای مجازی به واسطه شیوع خطرناک کرونا دارند میطلبد که کارگروه فضای مجازی تشکیل شود و همچنین از ظرفیت های این فضا نهایت استفاده را برد و بیشتر  برنامه‌ها را به این سو هدایت کرد تا بهترین بازخورد را در امر مبارزه با مواد مخدر و کاهش آسیب شاهد باشیم.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان۹۹٫۰۴٫۳۰

 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=62731

برچسب ها