• امروز : جمعه - ۵ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 27 - شوال - 1446
  • برابر با : Friday - 25 April - 2025
کل پست ها: 73473اخبار امروز : 0
5

اجرای مرحله دوم طرح ساماندهی معتادان متجاهر و کارتن خواب به تعداد ۴۰۰ نفر

  • کد خبر : 62607
  • ۲۴ تیر ۱۳۹۹ - ۴:۲۸

    دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان فارس گفت: بر اساس دستورالعمل ستاد مقابله با بیماری کرونا و با رعایت پروتکل های مربوطه، در مرحله دوم طرح ساماندهی معتادان، تعداد ۴۰۰ نفر  معتاد متجاهر و کارتن خواب ساماندهی می شوند. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس؛ محمد […]

 

 

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان فارس گفت: بر اساس دستورالعمل ستاد مقابله با بیماری کرونا و با رعایت پروتکل های مربوطه، در مرحله دوم طرح ساماندهی معتادان، تعداد ۴۰۰ نفر  معتاد متجاهر و کارتن خواب ساماندهی می شوند.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس؛ محمد رضا ابراهیمی اظهار داشت: در مرحله اول طرح،  تعداد ۶۵۰ نفر معتاد متجاهر و کارتن خواب ساماندهی و در مراکز ماده ۱۶ و تبصره ۲ ذیل آن نگهداری می شوند.


وی افزود: مطابق مرحله اول از همه معتادان تست های کرونا، هپاتیتB ،C  و HIV گرفته خواهد شد و اقدامات درمانی مطلوبی تحت نظر روانشناس، پزشک و سایر کادر درمانی به صورت شبانه روزی و رایگان به بیماران ارایه می شود.


دبیر شورا بر ضرورت قرنطینه معتادان تاًکید کرد و بیان داشت: معتادان جمع آوری شده بمنظور پیشگیری از شیوع بیماری کرونا برای مدت ۱۴ روز در مراکز قرنطینه اولیه نگهداری و در صورت منفی شدن تست کرونا به مراکز  ماده ۱۶ و تبصره ۲ منتقل خواهند شد.


ابراهیمی بیان داشت: طرح ویژه ساماندهی معتادان متجاهر با اعتبار مالی اختصاص یافته از سوی ستاد مبارزه با مواد مخدر و با همکاری دستگاه های متولی با جدیت در حال انجام است.


وی اظهار داشت: با اجرای مرحله دوم طرح ساماندهی معتادان متجاهر، تعداد کل معتادان جمع آوری شده به ۱۰۵۰ نفر افزایش خواهد یافت و شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر پیگیری لازم را جهت اخذ مجوز و اعتبارات لازم بمنظور افزایش سهمیه درمان استان، از ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور در دستورکار خود قرار داده است.


دبیر شورا با اشاره به این موضوع که اعتیاد مهمترین مسئله در حوزه آسیب ‌های اجتماعی است گفت: اعتیاد به مواد مخدر عامل موثری در بروز جرائم از قبیل قتل، بزهکاری، طلاق، بیکاری و بسیاری دیگر از آسیب‌های اجتماعی است.


وی خاطر نشان کرد: شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و دستگاه های عضو آن با جدیت و پیگیری مستمر در حوزه ساماندهی آسیب های اجتماعی بخصوص اعتیاد گام برداشته و در این راه از همه ظرفیت های موجود بهره گیری می نمایند. لذا حضور و همکاری سازمان های مردم نهاد، خیرین، منتفذین و سایر افراد تاًثیرگذار جامعه در راه مبارزه با مواد مخدر و روانگردان ها بیش از پیش ضروری بنظر می رسد.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس۹۹٫۰۴٫۲۴

 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=62607

برچسب ها