دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان شرقی با بیان این که هیچ خانوادهای از گزند اعتیاد در امان نیست، گفت: متاسفانه با تغییر سبک زندگی، بیتفاوتی نسبت به فرزندان در خانوادهها بیشتر شده است.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان شرقی؛ دبیر شورا در نشست تخصصی با رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان گفت: با وجود اينكه دستگاههاي مختلف در زمينه مبارزه با موادمخدر جانفشانيهاي بسياري كردهاند ولي بايد بيش از پيش در اين حوزه فعاليت کرد و در خصوص اجتماعي شدن مبارزه با موادمخدر با مشاركت مردم در جهت كاهش آسيب هاي اجتماعي گامهای مثبتي برداشت.
وي خواستار همراهي و همفكري دستگاههاي عضو شورا در امر مبارزه با موادمخدر شد و افزود: همراهي مردم و دستگاهها از ملزومات موفقيت در بحث اعتياد است و همانطور كه رمز پيروزي ما در دفاع مقدس همراهي مردم بود در مسير مبارزه با موادمخدر نيز بدون همراهي مردم امكان موفقيت وجود ندارد.
دبیر شورا با بیان این که هیچ خانوادهای از گزند اعتیاد در امان نیست، گفت: متاسفانه با تغییر سبک زندگی، بیتفاوتی نسبت به فرزندان در خانوادهها بیشتر شده است، در حالی که تجدد و مدرن بودن به معنی آزاد گذاشتن فرزندان نیست و این شیوه مدرن شدن هیچ دستاوردی نخواهد داشت.
استادرحیمی با اشاره به اهميت پژوهش در امر مبارزه با موادمخدر گفت: اگر مي خواهيم در كوتاهترين زمان نسبت به مديريت اعتياد موفق شويم بايد نسبت به پايش و ارزيابي فعاليتهاي انجام شده در امر مبارزه در حوزه هاي مختلف پيشگيري، درماني، مشاركتي و مقابلهاي حساس بوده و از اثربخشي اقدامات اطلاع داشته باشيم.
وی با اشاره به تدوین نقشه خطرپذیری محلات در سطح استان گفت: برای مدیریت اعتیاد باید نسبت به اجرای اقدامات سخت افزایی و فرهنگی در محلات آسیب پذیر اقدامات جدی انجام شود.
دبیر شورا خواستار همراهی پلیس مبارزه با مواد مخدر در راستای شناسنامه دار کردن هر یک از محلات اعلامی شد تا اقدامات مبارزه با مواد مخدر عمق بیشتری پیدا کرده و اثربخش تر گردد.
اهمیت همکاری جامعه و خانوادهها در مبارزه با اعتیاد
استادرحیمی همچنین در برنامه خانواده صدا و سیمای مرکز استان، يكي از راهكارهاي جلوگيري از آسيب هاي اجتماعي و فرهنگي را آموزش مستمر تمامي اقشار جامعه بخصوص قشر آسيب پذير و جوانان دانست و با اشاره به اهميت برنامه هاي فرهنگي و اجتماعي اظهار داشت: برنامه ريزي و پيگيري برنامه هاي امور فرهنگي و اجتماعي امروزه ضروريات هر جامعه مولد و پوياست.
وی تصريح كرد: ارتقاء و توسعه شاخص هاي فرهنگي در راستاي تقويت باورهاي اجتماعي سالم و ديني بمنظور مقابله با آسيب هاي اجتماعي در هر جامعه اي ضروري مي باشد.
وی همکاری جامعه و خانواده ها در موضوع مبارزه با اعتیاد را بسیار مهم دانست و با ابراز نگرانی در این خصوص، گفت: در این عرصه انسجام خانواده و توانمندسازی اعضای خانواده بسیار مهم است و اگر اعضای خانواده در مقابل هم درست رفتار کنند بسیاری از تهدیدات منتفی میشود.
دبیر شورا با تاکید بر لزوم غنیسازی اوقات فراغت و افزایش شور و نشاط در بین جوانان افزود: در حال حاضر یکی از مشکلات و دغدغههای ما سوء استفاده دشمنان از فضای سایبری است بهطوری که سالانه ۵۰ نوع ماده مخدر جدید از طریق اینترنت معرفی میشود.
استادرحیمی با اشاره بر عصر اطلاعات و گسترش شبکه های اجتماعی خواستار نظارت فعالانه خانواده ها بر رفتار فرزندان و نوجوانان شد.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان شرقی۹۹٫۰۴٫۱۱