دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گیلان؛ بیکاری را از علل عمده گرایش به اعتیاد و قاچاق موادمخدر خواند.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گیلان؛ علی باقری در جلسه شورای هماهنگی شهرستان لاهیجان گفت: فرمانداران ایجاد اشتغالِ بیشتر از طریق توسعه صنایع دستی و روستایی، مخصوصا با هدف سرمایهگذاری و اعطاء امکانات و امتیازات برای ریشه کن کردن بیکاری را که از علل عمده گرایش اعتیاد و قاچاق مواد مخدر است، در دستور کار قرار دهند.
وی بهترین راه مبارزه با این بلای خانمان سوز را پیشگیری خواند و گفت: اطلاع رسانی و ارتقاء سطح آگاهی خانوادهها، ایجاد مراکز فرهنگی نظیر کتابخانه ها و مراکز هنری، صنایع کوچک، پارک ها، فضاهای ورزشی و تربیتی برای ارتقاء سطح فرهنگی نوجوانان و جوانان در شهرستانها میبایست افزایش یابد .
دبیر شورا بیان کرد: با توجه به رشد جمعیت و پراکندگی روستاها تعداد این مراکز تفریحی و فرهنگی در شهرستانها نسبتا ضعیف می باشد که تلاش جهت افزایش ساخت مراکز یاد شده عامل بسیار مهمی جهت پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر خواهد بود.
باقری افزود: طرح یاریگران زندگی در مدارس در حال اجراست و قرار است تا سال ۱۴۰۰ این طرح که آشنایی اولیا و دانش آموزان با مضرات مواد مخدر است در همه مدارس اجرا شود و همچنین این طرح نیز از سوی بهزیستی در مهدکودک ها نیز اجرا می شود
شعار ورزش دشمن اعتیاد در جامعه گسترش یابد
همچنین گروه کوهنوردی به همراه برخی از مسئولین ورزش وجوانان به مناسبت هفته جهانی مبارزه با مواد مخدر در ارتفاعات قلعه رودخان شهرستان فومن کوهنوردی کردند و معاون ورزش و جوانان در این رابطه گفت: جامعه ای که نیروی انسانی سالم و شادابی داشته باشد به سوی توسعه آن سریع تر گام بر می دارند.
وی افزود: تلاش برای توسعه ورزشهای همگانی موجب افزایش سلامت جامعه و به حاشیه رفتن انحرافاتی چون اعتیاد و برخی از معضلات فرهنگی و اجتماعی خواهد شد.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدرگیلان۹۹٫۰۴٫۱۰