• امروز : شنبه - ۶ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 28 - شوال - 1446
  • برابر با : Saturday - 26 April - 2025
کل پست ها: 73473اخبار امروز : 0
5

طرح یاریگران زندگی بخشی از سند راهبردی ستاد مبارزه با موادمخدر است

  • کد خبر : 62235
  • ۱۰ تیر ۱۳۹۹ - ۵:۵۹

      استاندار و رئیس شورای هماهنگی استان کردستان گفت: طرح یاریگران زندگی بخشی از سند راهبردی ستاد مبارزه با موادمخدر در حوزه پیشگیری از اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی است. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان کردستان، مهندس بهمن مرادنیا در این رابطه گفت: مبنای سیاست‌های نوین شورا، توسعه فعالیت‌های […]

 

 

 

استاندار و رئیس شورای هماهنگی استان کردستان گفت: طرح یاریگران زندگی بخشی از سند راهبردی ستاد مبارزه با موادمخدر در حوزه پیشگیری از اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی است.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان کردستان، مهندس بهمن مرادنیا در این رابطه گفت: مبنای سیاست‌های نوین شورا، توسعه فعالیت‌های پیشگیری از اعتیاد و موادمخدر است که این مسئله در راستای عمل به سیاست‌های کلان ستاد مبارزه با موادمخدر قرار دارد.


استاندار کردستان طرح اجتماع‌محوری مبارزه با موادمخدر و اجرای طرح یاریگران زندگی را بخشی از سیاست‌های جدید ستاد مبارزه با موادمخدر عنوان کرد و افزود: شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان کردستان در سال ۹۸ در راستای تحقق برنامه‌های ستاد در حوزه اجتماع‌محوری همکاری مستمری با سازمان‌های مردم‌نهاد فعال در عرصه مبارزه با موادمخدر داشته است و از این طریق اقدام به گسترش فعالیت‌های اجتماع‌محور در حوزه مبارزه با آسیب‌های اجتماعی به‌ویژه موادمخدر و اعتیاد نموده است.


مراد نیا افزود: شورای هماهنگی استان کردستان در راستای تحقق طرح یاریگران زندگی در محیط‌های هدف (خانواده، محیط‌های آموزشی، محیط‌های کار و محیط‌های اداری) اقدام به برگزاری دوره‌های آموزشی نموده تا اجرای طرح با سهولت و کارآمدی بیشتری همراه باشد.


وی؛ اجرای طرح یاریگران زندگی را با محوریت آموزش‌وپرورش عنوان کرد و گفت: پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی باید از دوران کودکی در بالاترین نهاد جامعه یعنی خانواده شکل بگیرد که این مهم وظیفه ذاتی نهاد تعلیم و تربیت است و در این راستا علاوه بر خانواده، اداره آموزش‌وپرورش به‌عنوان متولی اصلی تعلیم و تربیت رسمی در جامعه بهترین بستر برای اجرای طرح یاریگران زندگی و سایر برنامه‌های آموزش محور است.


 استاندار کردستان افزود: متأسفانه شیوع بیماری کرونا در استان موجب شد تا جهت جلوگیری از سرایت بیماری در محیط کمپ‌ها، معتادان متجاهر در این مراکز پذیرش نشوند که این مسئله در ابعاد مختلف مشکلاتی را در سطح جامعه ایجاد کرده است که امیدواریم با اخذ مجوزهای لازم از مراجع ذیصلاح امکان جمع‌آوری مجدد آنان را داشته باشیم.


وی؛ برنامه‌های هفته مبارزه با موادمخدر را در راستای برنامه‌های سالروز جهانی مبارزه با موادمخدر در سطح بین‌المللی دانست و اذعان نمود: دنیا به این نتیجه رسیده است که اعتیاد به موادمخدر نوعی بردگی برای انسان در عصر نوین است که باید برای آن چاره‌اندیشی شود.


استاندار کردستان در پایان برنامه‌های کشور برای مبارزه مؤثر با موادمخدر را در مقایسه با سایر کشورهای جهان نمونه توصیف کرد و افزود: کشور ما در مسیر اصلی ترانزیت مواد از شرق به غرب است و استان کردستان به عنوان یکی از پایانه‌های خروجی این مسیر موردتوجه سوداگران مرگ است که این مسئله هوشیاری هرچه بیشتر مردم و نهادهای مقابله‌ای استان را می‌طلبد.


وی در پایان ابراز امیدواری کرد با توجه به سیاست‌های نوین ستاد، مبنی بر اجتماع‌محوری مبارزه با موادمخدر، با آگاه‌سازی اقشار مختلف و استفاده از تمام ظرفیت‌های اجتماعی بتوانیم قدمی مؤثر در راستای کاهش آسیب‌های اعتیاد و موادمخدر در جامعه برداریم.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان کردستان۹۹٫۰۴٫۱۰

 

 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=62235

برچسب ها