دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر گیلان گفت: با کمک رسانهها از جمله صداوسیما میتوان پدیده شوم اعتیاد را تااندازهای کنترل و حساسیت عمومی را در این حوزه ایجاد کرد.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر گیلان؛ علی باقری در گفتگوی ویژه خبری در سیمای استان گفت: بهرهگیری از رسانه سمعی بصری تبلیغات محیطی و روزنامههای محلی به ایجاد حساسیت در اذهان عمومی کمک فراوانی میکند.
وی؛ آگاه کردن خانوادهها مخصوصاً پدران و مادران در رابطه با رفتار فرزندان و تربیت و کنترل صحیح آنها در اجتماع و آشنایی آنها با مضرات اعتیاد بهوسیله رسانههای گروهی بهخصوص صداوسیما سازنده و مفید ارزیابی کرد.
دبیر شورا بیان کرد: ایجاد اشتغال بیشتر از طریق توسعه صنایعدستی و روستایی مخصوصاً سرمایهگذاری و اعطاء امکانات و امتیازات برای ریشهکن کردن بیکاری که همانا یکی از علل عمده اعتیاد و گرایش به قاچاق است نیز در دستور کار دبیرخانه شوراست.
باقری افزود: در دسترس بودن موادمخدر یکی از علل عمده اعتیاد است بنابراین پاکسازی جامعه از موادمخدر و بستن مرزها بهعنوان یکی از مهمترین راههای پیشگیری محسوب میشود.
امضای تفاهمنامه اجرای طرح کیان (کارمند یاری)
تفاهمنامه اجرای طرح کیان (کارمند یاری) با هماهنگی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر گیلان بین اداره کل بهزیستی و جمعیت هلالاحمر گیلان منعقد شد و دبیر شورا در این رابطه گفت: همانگونه که بر همگان روشن است اعتیاد و مصرف موادمخدر مشکلات و آسیبهای اجتماعی زیادی را در جامعه به وجود میآورد که طلاق، همسر آزاری، کودکآزاری، جرائم مالی از تبعات مصرف مواد است.
وی افزود: این طرح میتواند در زمینه کاهش آسیب اعتیاد کارکنان موفقیتآمیز باشد؛ یکی از اهداف این طرح نیز ارتقای سلامت روانی کارکنان ادارات جهت پیشگیری از اعتیاد است.
نمایشگاه مبارزه با موادمخدر در پیاده راه فرهنگی شهرداری رشت افتتاح شد
نمایشگاه محصولات فرهنگی و پیشگیری از اعتیاد به همت دستگاههای فرهنگی و پیشگیری و با حمایت دبیرخانه شورای در پیاده راه فرهنگی شهرداری رشت افتتاح شد و دبیر شورا گفت: یکی از عواملی که میتواند در امر مبارزه با موادمخدر و پیشگیری از مصرف مواد کارساز و مؤثر باشد، آگاهسازی مردم نسبت به مضرات موادمخدر میباشد که برپایی چنین نمایشگاههایی در این راستا بسیار مفید است.
وی افزود: استان گیلان در برخی از شاخصها همانند تعداد معتادان و گرایش مردم نسبت به استفاده از موادمخدر از میانگین کشور پایینتر است امیدواریم که این روند همچنان ادامه یابد.
برپایی بازارچه محلی فروش محصولات صیانت از بهبودیافتگان
بازارچه محلی فروش محصولات تولیدی صیانت از بهبودیافتگان و خانوادههای در معرض آسیب موادمخدر در شهرستان لنگرود افتتاح شد و دبیر شورا گفت: حدود ۳۰ نفر از بانوان ردههای سنی مختلف در بازارچه مشغول به کار هستند.
وی افزود: این بازارچه با دریافت وام ۵۰ میلیونی آغاز به کارکرد که به همت تشکل غیردولتی شهرستان یک کار ماندگار و اساسی که نیاز امروز جامعه ماست، انجام گرفت، با توجه به اینکه یکی از کارهایی که دبیرخانه با اولویت دنبال میکند حمایت و صیانت از آسیب دیدگان و اشتغال بهبودیافتگان است، همه باید در این عرصه حضور پیدا کنند.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر گیلان۹۹٫۰۴٫۱۰