• امروز : یکشنبه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - شوال - 1446
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
کل پست ها: 73441اخبار امروز : 10
6

طرح یاریگران زندگی سد محگمی در مقابل گرایش جوانان به اعتیاد است

  • کد خبر : 62204
  • ۱۰ تیر ۱۳۹۹ - ۴:۱۳

  مدیر ناحیه ۱ آموزش‌وپرورش سنندج، طرح یاریگران زندگی را سد محکمی در مقابل گرایش جوانان به اعتیاد خواند و گفت: باید مهارت نه گفتن را در مقابل پدیده‌هایی مانند تعارف مواد از سوی همسالان در دانش آموزان تقویت کنیم. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان کردستان؛ حسینی گفت: باید دانش […]

 

مدیر ناحیه ۱ آموزش‌وپرورش سنندج، طرح یاریگران زندگی را سد محکمی در مقابل گرایش جوانان به اعتیاد خواند و گفت: باید مهارت نه گفتن را در مقابل پدیده‌هایی مانند تعارف مواد از سوی همسالان در دانش آموزان تقویت کنیم.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان کردستان؛ حسینی گفت: باید دانش آموزان را به این توانایی برسانیم که در مراحل مختلف زندگی تصمیمات سازنده بگیرند و مهم‌تر از همه اینکه مهارت نه گفتن را در مقابل پدیده‌هایی مانند تعارف مواد از سوی همسالان در آنان تقویت کنیم.


وی ادامه داد: سیاست‌ها و حمایت شورا از آموزش‌وپرورش بسیار مهم است و شاخص شیوع شناسی می‌تواند بسیار مهم باشد که بر این اساس آشنایی دانش آموزان با روش‌های پیشگیرانه و آگاه‌سازی در کتاب‌های درسی آن‌ها نیز تدوین شده است که به‌عنوان مثال می‌توان اشاره‌ای به کتاب‌های مطالعات اجتماعی و بهداشت سلامت داشت و دانش‌آموز موظف است علاوه بر یادگیری این مطالب، آن‌ها را پاس کند و نمره قبولی بگیرد.


مدیر ناحیه ۱ آموزش‌وپرورش سنندج با بیان اینکه طرح یاریگران زندگی سدی محکمی در مقابل گرایش جوانان به اعتیاد است، افزود: این، طرح بسیار مهمی است که ستاد مبارزه با موادمخدر از سال گذشته آن را تهیه و ابلاغ کرده است که بر اساس آن ۳ گروه را هدف خود قرار داده است؛ ۱- دانش آموزان ۲- اولیای آن‌ها ۳- همکاران، دبیران و مسئولان آموزش‌وپرورش که هدف کلی این طرح آموزش روش‌های به روز پیشگیری به کارکنان و اولیای دانش آموزان است تا هرگز به سوی مواد نروند و در آینده شاهد کاهش هرچه بیشتر گرایش به سوی این بلای خانمان‌سوز باشیم. همچنین طبق آخرین آمار سازمان‌های جهانی کشورهای موفق در دنیا در زمینه مبارزه با موادمخدر بهترین شیوه مقابله آگاه‌سازی و آموزش و اطلاع‌رسانی در میان مردم است.


کنعانی مدیر آموزش‌وپرورش ناحیه ۲ سنندج نیز گفت: امیدواریم تمامی تلاش‌ها در اجرای طرح یاریگران زندگی منجر به نتیجه مثبت شود چون این کار خیرخواهانه و در مسیر رضای خدا و کاهش آسیب در میان مردم است.


وی ادامه داد: قطعاً کسانی که در خانواده خود فرد معتادی داشته‌اند می‌دانند که اعتیاد چه پدیده‌ی مخربی است که می‌تواند بنیان خانواده را به نابودی بکشاند.


مدیر آموزش‌وپرورش ناحیه ۲ سنندج افزود: بر اساس تحقیقات و اماره‌ای جهانی یکی از بهترین اقدامات مقابله‌ای بحث پیشگیری و آگاه‌سازی آن‌هم از سنین پایین است که می‌توان آثار این اقدام را در آینده مشاهده کرد و کشورهای موفق دنیا نیز مطمئناً بر اصل پیشگیری به موفقیت رسیده‌اند که ما نیز باید این مقوله را در برنامه‌های خود قرار دهیم و خوشحالیم که بگوییم خوشبختانه ستاد مبارزه با موادمخدر به‌عنوان مهم‌ترین متولی امر سیاست‌گذاری در زمینه مقابله، طرح یاریگران زندگی را بر اساس الگوی پیشگیری ابلاغ کرد که این نشان از مسیر درست کشورمان در زمینه مبارزه با موادمخدر دارد.


همچنین زارعی کارشناس مشارکت‌های مردمی شورا افزود: یکی از سیاست‌های ستاد مبارزه با موادمخدر و شورای هماهنگی استان حمایت بیش‌ازپیش از طرح یاریگران زندگی است و جا دارد این را بگویم طبق آخرین آمار و اخبار خوشبختانه شاهد استقبال چشم‌گیر خانواده‌ها از این طرح می‌باشیم که می‌توان مطمئن بود قطعاً این کار با ارزش در آینده به ثمر خواهد نشست و شاهد کاهش چشم‌گیر گرایش جوانان و نوجوانان به‌سوی موادمخدر خواهیم بود.


وی گفت: شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر گام‌به‌گام همراه با آموزش‌وپرورش از طرح یاریگران زندگی حمایت می‌کند و در اجرای این طرح از هیچ کمکی دریغ نخواهد کرد.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان کردستان۹۹٫۰۴٫۱۰

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=62204

برچسب ها