سرپرست دفتر توسعه مشارکتهای مردمی و سازمان های مردم نهاد ستاد مبارزه با موادمخدر تاکید کرد که فراگیری پیشگیری از اعتیاد به کمک اقشار جامعه و با محوریت حضور مردم میباشد.
به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ دکتر مصطفی جمالی در نشست تخصصی دبیرکل ستاد با مجمع خیرین کشور با بیان اینکه اعتیاد آسیبهایی همچون طلاق، همسرآزاری، خشونت، نزاع، قتل و… را به دنبال دارد، گفت: خانوادههای دارای معتاد با چالشها و نگرانیهای متعددی مواجه هستند و دولت نیز اقدامات بسیاری را در عرصه مبارزه با موادمخدر از کنترل مرز گرفته تا تقویت سازمانهای مردمنهاد انجام داده است؛ اما موضوع این است که دولت بدون کمک مردم و اقشار مختلف جامعه در این مبارزه به نتیجه مطلوب نخواهد رسید.
وی اذعان داشت: اعتیاد بیماری واگیرداری است که از فردی به فردی دیگر و از نسلی به نسلی دیگر منتقل میشود و در همه دنیا این امر، مصداق است.
این مقام مسئول در ستاد؛ تقویت مشارکتهای مردمی را از برنامههای اولویتدار ستاد برشمرد و گفت: در این امر، اتاق فکر تخصصی با حضور اساتید دانشگاهی، نخبگان، خیرین و … ایجاد شده است و همچنین اجرای طرح یاریگران زندگی در دستور کار ستاد قرار گرفته تا پیشگیری از اعتیاد از طریق سواد همگانی، در کل کشور فراگیر شود.
جمالی تصریح کرد: ما فراگیری پیشگیری از اعتیاد را به کمک اقشار جامعه و با محوریت حضور مردم میدانیم و سعی داریم به افراد جامعه آموزشهای پیشگیرانه را ارائه دهیم؛ تا آنان، آن آموزشها را به دهها و صدها نفر ارائه دهند، در اینصورت است که چرخه آموزشی پیشگیرانهای خواهیم داشت.
وی در پایان از اجرای یک برنامه عملیاتی سه ماهه از سوی دفتر توسعه مشارکتهای مردمی و سازمانهای مردمنهاد ستاد بر اساس طرح یاریگران زندگی خبر داد و گفت: این برنامه از ابتدای شهریور لغایت پایان آبان ماه امسال اجرایی خواهد شد.
منبع: روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۹٫۰۴٫۰۴