معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قم گفت: مسئله «جوانان و اعتیاد» درد مشترک همه ماست.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان قم، دکتر بیژن سلیمانپور در جلسه کمیته تخصصی توسعه مشارکتها و سازمانهای مردمنهاد که در سالن امام جواد (ع) استانداری برگزار شد، اظهار داشت: جهانبینی نظام جمهوری اسلامی ایران، توحیدی، حفظ انسانها و داراي رسالت جهانی است و در كشورمان، راهي جز ملی کردن مبارزه با مواد مخدر نداريم.
وی با اشاره به نحوه برگزاری چنین جلسههایی گفت: لازم است که در این جلسات تصمیمهای درست گرفته شود و بدون لکنتزبان انتقادها بیان شود، چرا که این جلسات برگزار میشود تا از فکر و اندیشه یکدیگر برای اصلاح امور جامعه استفاده کنیم.
معاون استاندار با گرامیداشت سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر (پنجم تيرماه مصادف با ۲۶ ژوئن) و تاکید بر اهمیت این موضوع گفت: سالروزها، در واقع توجه دادن به اصل موضوع است و در این مسئله نیز باید به وضعیت خود در جامعه و خانواده توجه داشته باشیم.
سلیمانپور با اشاره به «جهانی بودن» سالروز مبارزه با مواد مخدر افزود: این امر نشان میدهد که فقط کشور ما با این مسئله درگیر نیست، بلکه دنیا با این پدیده شوم درگیر است و از این راه به اِضمِحلال و نابودی کشیده میشود.
وی با بیان اینکه مسئله مواد مخدر در کشورهای گوناگون با یکدیگر متفاوت است، اظهار داشت: آسیب اعتیاد در جامعه ما بسیار زیاد است و متاثر از مسایل مختلفی مانند موقعیت جغرافیایی کشور، اشکالات و معایب و کاستیهایی که از گذشته به ما ارث رسیده و ضعف نهادهای فرهنگی و آموزشی و مدیریتی است.
معاون استاندار با بیان اینکه در بعضی از بخش ها همچون «جوانان و اعتیاد» دچار غفلت شدهایم، تصریح کرد: مسئله «جوانان و اعتیاد» درد مشترک همه ماست، این افراد معتاد متعلق به این جامعه هستند، از اینرو تکلیف ما در این زمینه بسیار سنگین است.
سلیمانپور با اشاره به اینکه در مبارزه با مواد مخدر فوقالعاده کار شده است و شهیدانی در این راه تقدیم شدهاند، گفت: جهانبینی نظام جمهوری اسلامی ایران توحیدی و حفظ انسانهاست و رسالت ما جهانی میباشد. این همه شهید دادهایم تا دیگر کشورها را نیز از این بلای خانمانسوز حفظ شوند.
وی با اشاره به «ملی کردن» مسئله مبارزه با مواد مخدر گفت: این مسئله چند سال است که مطرح میباشد و به جز این هم، راهی نداریم.
معاون استاندار بر استفاده از ظرفیت و توانمندی سمنها (سازمانهای مردمنهاد) و نیکوکاران در زمینه مبارزه با مواد مخدر تاکید و اضافه کرد: باید تلاش کنیم که این مسئله در جامعه کاهش یابد.
سلیمانپور به حضور خیران در بخشهای گوناگون جامعه مانند امر مدرسهسازی اشاره و بیان کرد: آن عزیزی که میگوید؛ من برای مواد مخدر هزینه نمیکنم، باید توجیه شود که برای معتاد هزینه نمیکند، بلکه این کار برای اصلاح جامعه و محیط خودمان و کاستن از عوارض ناشی از اعتیاد است.
وی بر لزوم حساسیت همه آحاد جامعه بر مسئله اعتیاد تاکید و خاطرنشان کرد: این م مسئله نیازمند تبیین و تشریح بیشتر، برای آشنایی افراد با اهمیت این موضوع است.
معاون استاندار بر داشتن یک برنامه و سند در این زمینه تاکید کرد و گفت: سندی در این زمینه تهیه و وظایف دستگاهها در آن بیان شده است.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان قم۹۹٫۰۳٫۲۹