دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران در جلسه کمیته درمان در دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: از همه ظرفیت های درمانی برای کاهش آسیب های اعتیاد استفاده شود.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، مظفری در این جلسه که با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران و اعضای کمیته درمان شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر برگزار شد تصریح کرد: هدف اصلی از ارائه داروهای آگونیست به افراد معتاد کاهش آسیب ها و تلاش برای جلوگیری از مصرف مواد صنعتی و پرخطر است .
وی افراد تحت پوشش مراکز درمان وابستگی به مواد با داروی آگونیست را بیش از ۵۵ هزار نفر اعلام کرد و گفت : در این راستا ۴۱۹ مرکز در استان فعالیت می نمایند که متادون ، بوپر نورفین و اُپیوم را در اختیار افراد معتاد قرار می دهند .
مظفری بر تقویت فعالیت مراکز DICبرای کاهش آسیب های ناشی از سوء مصرف مواد مخدر تاکید وگفت : افزایش مرگ و میر ناشی ازمصرف مواد مخدر و محرک ، افزایش زندانیان ناشی از جرایم مرتبط با مواد مخدر و افزایش نرخ شیوع مواد مخدر ، کاهش سن اعتیاد و کشف بیش از ۹۵۰ تن انواع مخدر در سال ۹۸ در کشور برای همه مسئولان و مردم هشداری است تا مسئله و معضل مواد مخدر را جدی بگیرند و برای مقابله با این منکر بزرگ قرن ۲۱ با برنامه وارد میدان شوند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران همچنین در مورد ضرورت بازگشایی مراکز اقامتی بهبود و بازتوانی و مراکز اجتماع درمان مدار گفت : در کنار رعایت پروتکل های بهداشتی ویروس کرونا باید به آسیب های جدی مواد مخدر و اعتیاد هم توجه ویژه نمود و پذیرش جدید در مراکز اقامتی ماده ۱۵ با نظارت علوم پزشکی و اداره کل بهزیستی صورت پذیرفته و مدیران مراکز نیز با رعایت دقیق استانداردهای عملیاتی و اجرایی ضمن مراقبت از سلامت بیماران معتاد تمامی مفاد دستوالعمل را اجرا کنند .
وی در پایان از بازگشایی مراکز اقامتی بهبود و بازتوانی افراد معتاد در مازندران با رعایت دقیق پروتکلهای بهداشتی ویروس کرونا به زودی خبر داد.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران ۹۹٫۰۳٫۲۷