• امروز : شنبه - ۲۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 13 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Saturday - 10 May - 2025
کل پست ها: 73612اخبار امروز : 20
12

۶۰۰ هزار مازنی پیشگیری از اعتیاد را آموختند

  • کد خبر : 61638
  • ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۷:۱۱

    مدیرکل بهزیستی استان مازندران گفت: در سال گذشته ۶۰۰ هزار نفر مازنی آموزش‌های لازم را در جهت پیشگیری از اعتیاد به خصوص مهارت های ارتباطی والدین با فرزندان را فرا گرفتند. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، دکتر فرزاد گوهر دهی افزود: حدود ۳۶۰ تیم بهزیستی برای ارایه […]

 

 

مدیرکل بهزیستی استان مازندران گفت: در سال گذشته ۶۰۰ هزار نفر مازنی آموزش‌های لازم را در جهت پیشگیری از اعتیاد به خصوص مهارت های ارتباطی والدین با فرزندان را فرا گرفتند.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، دکتر فرزاد گوهر دهی افزود: حدود ۳۶۰ تیم بهزیستی برای ارایه آموزش و مهارت های لازم آموزشی و تربیتی پیرامون پیشگیری از اعتیاد در استان این برنامه را اجرا کردند.


وی اضافه کرد: سازمان تحت مدیریتش برای پیشبرد اهداف پیشگیرانه آسیب های اجتماعی از جمله اعتیاد و بهره گیری از توانمندی دستگاههای بین بخشی و نهادهای عمومی تفاهم نامه ای را با بسیج، سپاه و اداره کار و رفاه اجتماعی و برخی رسانه ها منعقد کرد.


مدیرکل بهزیستی استان هدف اصلی از این کار را تربیت کادر متخصص و آموزش گروههای مرجع شامل روحانیون، ورزشکاران و دهیاران برای اجرای برنامه های پیشگیرانه در محلات آسیب پذیر بیان کرد.


مدیرکل بهزیستی استان مازندران این طرح را در راستای اجرای برنامه های اجتماع محور پیشگیری از اعتیاد مواد مخدر در استان از سوی این سازمان دانست.


دکتر گوهردهی به برنامه درمان محور بهزیستی برای معتادان در سطح استان اشاره کرد و اظهارداشت : در سال گذشته در مراکز بهبودی و بازتوانی اختلال مصرف مواد مخدر و ام ام تی  افزون بر ۲۲ هزار و ۵۰۰ معتاد  تحت درمان قرار گرفتند.


وی مراکز ام ام تی و بهبود و بازتوانی اقامتی موقت در سطح استان را افزون بر ۱۲۳ مرکز اعلام کرده است.


وی خاطرنشان کرد : در مراکز اقامتی معتادان حدود ۹۰ روز با حضور پزشک؛ روانپزشک و سایر کادر درمانی و خدماتی نسبت به ترک اعتیاد اقدام می کنند.


مدیرکل بهزیستی استان به فعالیت مراکز اجتماع درمان مدار T.C  در استان مازندران اشاره کرد و گفت : در سال گذشته در دو مرکز اجتماع درمان مدار در ساری و جویبار ۲۷ معتاد تحت درمان قرار گرفتند.


دکتر گوهر دهی به کارکرد مراکز سرپناه شبانه (shelter) اشاره کرد و اظهارداشت : در سال گذشته در دو مرکز سرپناه شبانه در شهرستان ساری  778 معتاد با رفتارهای پرخطر و افراد بی خانمان پذیرایی شدند.


وی فعالیت مراکز گذری در استان برای نگهداری معتادان با رفتارهای پرخطر اشاره کرد و گفت : در این مکان ها معتادان با رفتار پرخطر به صورت روازنه نگهداری می شوند که در سال گذشته ۹ تیم سیار در مراکز کاهش آسیب  در شهرستان های تنکابن، نور، قائمشهر، آمل، ساری ، نکا و میاندرود به  ارائه خدمات به تعداد ۱۵۰۴  معتاد با رفتارهای پرخطر دور از دسترس پرداختند.


دکتر گوهر دهی به خدمات موبایل سنتر به معتادان متجاهر و تزریقی اشاره کرد و اظهارداشت :  نیروهای سازمان بهزیستی با مراجعه به پاتوق های معتادان متجاهر که دسترسی به آنها سخت است، خدمات مورد نیاز مبتلایان به ایدز و همچنین خدمات پیشگیرانه را به افرادی که در پاتوق ها حضور دارند ارائه می کنند. و در صورت لزوم معتادان متجاهر به درمانگاه هدایت شده و همچنین خدمات مورد نیاز پیشگیری و کنترل بیماری ایدز را به آنان ارائه می دهند.


به گفته وی در سال گذشته در تنها مرکز موبایل سنتر در استان مازندران که در شهرستان ساری فعال است حدود ۸۶۱ معتاد متجاهر خدمات دریافت کردند.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران ۹۹٫۰۳٫۲۵

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=61638

برچسب ها