• امروز : یکشنبه - ۱۸ خرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : 12 - ذو الحجة - 1446
  • برابر با : Sunday - 8 June - 2025
کل پست ها: 73869اخبار امروز : 0
7

کمپ‌های ترک اعتیاد به افراد صلاحیت دار واگذار شود

  • کد خبر : 61518
  • ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۷:۵۹

  استاندار قزوین گفت: دستگاه‌های متولی اعطای مجوز مراکز کمپ ترک اعتیاد دقت کنند تا این مراکز به افراد خوشنام و با صلاحیت واگذار شود. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر قزوین؛ جمالی پور با بیان اینکه هر نوع ایراد در مراکز ماده ۱۵ باید پس از شناسایی مرتفع شود، تاکید […]

 

استاندار قزوین گفت: دستگاه‌های متولی اعطای مجوز مراکز کمپ ترک اعتیاد دقت کنند تا این مراکز به افراد خوشنام و با صلاحیت واگذار شود.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر قزوین؛ جمالی پور با بیان اینکه هر نوع ایراد در مراکز ماده ۱۵ باید پس از شناسایی مرتفع شود، تاکید کرد: این مراکز ترک اعتیاد باید همانند کلینیک و بیمارستان مورد توجه قرار گیرند و فرد معتاد باید مثل بیماری تلقی شود که پس از ورود به این مرکز به سمت درمان پیش رفته؛ شان انسانی آنها رعایت و محفوظ بماند.


وی به راه‌اندازی مرکز ماده ۱۶ (مدیریت دولتی) اشاره کرد و گفت: اینکه این مرکز در خارج از محدوده شهری احداث می‌شود، بسیار ایده خوبی است و می‌تواند نشست‌ها را نیز در این همین مکان برگزار کرد.


استاندار تصریح کرد: مرکز ماده ۱۶ قزوین اگر مورد توجه و حمایت قرار گیرد، این ظرفیت را خواهد داشت که به یک پایگاه مرکزی در میان استان‌های همجوار تبدیل شده و به صورت گسترده به جامعه هدف خود خدمت کند.


جمالی پور بیان داشت: نگهداری معتادان در این مراکز باید به شکل موقتی باشد و هر معتاد با توجه به علاقمندی و مهارت آموزی در آینده بتواند مشغول به کار شده و به جامعه بازگردد؛ بنابراین لازم است که زنجیره اقتصادی و اجتماعی لازم در این رابطه لحاظ شده و نقش هر دستگاه مشخص شود.


وی با اشاره به سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر گفت: لازم است که کمیته‌ای با حضور مسئولان مربوطه برگزار شده و شرایط برگزاری ۱۵ برنامه شاخص در حوزه‌های مختلف برای این موضوع مصوب شود و با همکاری شهرداری اجرایی شود.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر قزوین۹۹٫۰۳٫۲۰

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=61518

برچسب ها