• امروز : دوشنبه - ۲۴ شهریور - ۱۴۰۴
  • برابر با : 23 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Monday - 15 September - 2025
کل پست ها: 74909اخبار امروز : 12
11

کشف ۱۳۷ کیلو حشیش در شهریار

  • کد خبر : 61497
  • ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۸:۳۵

  رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر از کشف ۱۳۷ کیلو حشیش و دستگیری یک سوداگر مرگ در شهریار خبر داد. کشف ۱۳۷ کیلو حشیش در شهریاربه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ عبدالوهاب حسنوند گفت: در پی ارجاع چند فقره شکایت و گزارشات مردمی مبنی بر فعالیت مجرمانه […]

 

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر از کشف ۱۳۷ کیلو حشیش و دستگیری یک سوداگر مرگ در شهریار خبر داد.

کشف ۱۳۷ کیلو حشیش در شهریاربه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ عبدالوهاب حسنوند گفت: در پی ارجاع چند فقره شکایت و گزارشات مردمی مبنی بر فعالیت مجرمانه یکی از سوداگران مرگ، ماموران معاونت عملیات ویژه پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ رسیدگی به موضوع را بر عهده گرفتند.


وی توضیح داد: ماموران با انجام تحقیقات گسترده پلیسی دریافتند متهم به تازگی مقادیر قابل توجهی مواد مخدر را از مرز‌های شرقی کشور تهیه و آن را در شهرستان شهریار انبار کرده است تا در فرصتی مناسب به پایتخت منتقل و به صورت گسترده توزیع کند.


رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ گفت: با تکمیل رصد‌های اطلاعاتی نتیجه تحقیقات پلیسی به مرجع قضايی منعکس و دستور دستگیری متهم و بازرسی از مخفیگاه وی صادر شد.


وی ادامه داد: تیمی از ماموران معاونت عملیات ویژه این پلیس با اخذ نیابت قضايی به شهرستان شهریار اعزام شدند و دستگیری قاچاقچی حرفه‌ای را در دستور کار قرار دادند.


این مقام انتظامی افزود: در یک عملیات مشترک سوداگر مرگ در مخفیگاهش دستگیر و در بازرسی از آن مکان ۱۳۷ کیلو و ۶۰۰ گرم حشیش کشف شد.


حسنوند گفت: متهم پرونده پس از دستگیری به مقر پلیس در شهرستان شهریار منتقل و پس از انجام تحقیقات پایانی و بازجویی‌های تکمیلی برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضايی قرار گرفت.


منبع: صدا و سیما ۹۹٫۰۳٫۱۹

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=61497

برچسب ها