معاون سیاسی، امنیتی واجتماعی استانداری گیلان از مرکز اجتماع درمان مدار تحت نظارت سازمان بهزیستی استان بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گیلان؛ دکتر قاسم نژاد در مرکزTC از فضاهای خالی و قابل استفاده این مرکز جهت راه اندازی مرکز درمان وکاهش آسیب معتادین متجاهر با ظرفیت ۲۵۰ نفر بازدیدکرد .
وی در حاشیه این بازدید گفت: با توجه به اعلام اداره کل بهزیستی و نیروی انتظامی بیش از ۲۲۰ نفر معتاد متجاهر در استان وجود دارد .
معاون استاندار افزود: با توجه به بالا بودن تعداد معتادین متجاهر استان و پایین بودن ظرفیت مرکز ماده ۱۶فعلی به تعداد ۵۰ نفر، نیاز به راه اندازی یک مرکز جدید برای نگهداری این قشر بیمار احساس میشود .
دکتر قاسم نژاد بیان داشت: در تلاشیم با همکاری اعضای شورا هماهنگی مبارزه با مواد مخدر یک مرکز استاندارد درمان و کاهش آسیب، دارای شرایط حرفه آموزی برای بهبودیافتگان در استان فراهم کنیم.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گیلان۹۹٫۰۳٫۱۳