با هوشیاری و سرعت عمل پلیس هرمزگان در ۴۸ ساعت گذشته ۹۹۵ کیلو انواع مواد مخدر از قاچاقچیان کشف و ۱۰ سوداگر مرگ شناسایی و دستگیر شدند.
به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، فرمانده انتظامی استان هرمزگان گفت: مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان در راستای ارتقاء امنیت عمومی و اجتماعی مقابله با قاچاق موادمخدر و برخورد جدی با سوداگران مرگ، با پیگیری های شبانه روزی، اقدامات اطلاعاتی و اشرافیت کامل بر محورهای مواصلاتی فرعی و اصلی استان در ۴۸ ساعت گذشته موفق شدند، ۸ دستگاه خودرو حامل موادمخدر را شناسایی و در عملیات های ضربتی توقیف کنند.
سردار “غلامرضا جعفری” افزود: در بازرسی دقیق از خودروها ۷۶۱ کیلو و ۶۵۴ گرم تریاک، ۲۳۱ کیلو و ۸۷۰ گرم حشیش ، ۱ کیلو و ۳۶۸گرم سایر مواد جمعا یک ۹۹۴کیلو و ۸۸۱ گرم انواع مواد افیونی کشف و ضبط و در این رابطه ۱۰ نفر از قاچاقچیان مواد مخدر و سوداگران مرگ دستگیر و با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.
وی اظهار داشت: این مقدار مواد با تلاش شبانه روزی پلیس مبارزه با مواد مخدر استان و همکاری ماموران انتظامی شهرستان های بندرعباس،میناب، بستک، حاجی آباد، بندر خمیر و رودان کشف شده است.