دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان شمالی از اجرای طرح جمعآوری معتادین متجاهر خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی؛ سعید آیتی در این رابطه گفت: در این طرح ۱۵۰ از معتادین متجاهر استان با هدف ارتقاء امنیت اجتماعی توسط نیروی انتظامی با دستور قضایی دستگیر و پس از انجام غربالگری تعداد ۱۰۰ نفر به مرکز ماده ۱۶ استان ارجاع داده شدند.
وی افزود: با توجه به شیوع بیماری کرونا، در این طرح تمهیدات خاصی در نظر گرفته شد و با رعایت تمامی پروتکلهای بهداشتی و با نظارت دانشگاه علوم پزشکی طرح انجام گرفت.
دبیر شورا گفت: جلسات متعددی برای اجرای این طرح در قالب جلسه شورا و کمیته درمان و حمایتهای اجتماعی برگزار و با همکاری دبیرخانه شورا، دستگاه قضایی، نیروی انتظامی، دانشگاه علوم پزشکی و بهزیستی طرح انجام گرفته است.
آیتی بیان کرد: در راستای قانون ستاد ملی کرونا امکان نگهدارین معتادین متجاهر تا یکسال در مراکز ماده ۱۶ فراهم شده است که این فرصت مناسبی جهت درمان قطعی معتادین میباشد و همچنین در صورت فراهم شدن زیرساختهای لازم در استان بر اساس دستورالعمل ابلاغی مخصوص کووید ۱۹ اگر ضرورت بر اجرای طرح مجدد وجود داشته باشد، اقدام خواهد شد.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی۹۹٫۰۲٫۲۷