معاون سیاسی استاندار خراسان شمالی از جمعآوری ۴۰۰ معتاد متجاهر خراسان شمالی از پنجشنبه خبر داد و گفت: در استان ۶۴ سازمان مردمنهاد مرتبط با موضوع مواد مخدر داریم که آنان باید در عرصه پیشگیری، درمان و معتادان بهبودیافته فعالیت جدی داشته باشند.
به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان شمالی، ولیالله حیاتی در کارگروه توسعه مشارکتهای مردمی استان اظهار کرد: استفاده از ظرفیت سمنها برای مقوله مبارزه با مواد مخدر ظرفیتی ویژه است و گامی بلند بهسوی اجتماعی کردن موضوع مبارزه با مواد مخدر میباشد.
وی ادامه داد: در سال ۹۸ حدود ۲۲ هزار معتاد بهبودیافته داشتیم که هنر همه دستگاههای اجرایی، ادارات و سمنها این است اجازه ندهیم مجدداً معتادان بهبودیافته بار دیگر به چرخه اعتیاد برگردند بلکه باید برنامهریزی شود تا آنان به مسیر زندگی اشتغال و بازگشت به جامعه هدایت شود.
معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار خراسان شمالی افزود: برای حل مشکلات و بهبود فعالیتهای سازمانهای مردمنهاد نیز با حضور مسئولان متولی امر و سمنها نشست هماندیشی برگزار شود.
حیاتی اشاره داشت: شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در سطح کلان و استان تفاهمنامههایی با دستگاههای مجری مانند آموزش و پروش، اداره کل ورزش، سازمان بهزیستی دارد که اجرای این تفاهمنامهها باید بر مبنای اولویتهای استان باشد.
وی تصریح کرد: با اولویتبندی و با بهرهمندی درست از اعتبارات اندک موجود میتوانیم نقاط آلوده اولویتدار را ساماندهی کنیم.
معاون سیاسی استاندار خراسان شمالی در ادامه سخنان خود یادآور شد: در استان ۴۰۰ نفر معتاد متجاهر داریم که از روز ۵ شنبه جمعآوری آنان بر اساس دستورالعملهای بهداشتی انجام میشود و سازمان بهزیستی استان بهعنوان متولی امر باید امکانات موردنیاز نیروی انتظامی و دانشگاه علوم پزشکی را فراهم کند.
حیاتی مطرح کرد: باید از عرضه مواد مخدر جلوگیری شود که تحقق این هدف تنها با قوه قهریه امکانپذیر نیست و باید با اطلاعرسانی توسط رسانهها و حضور کارشناسان مجرب در صداوسیمای استان رویکرد مردم برای استفاده از مواد مخدر کاهش یابد.