• امروز : سه شنبه - ۹ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 2 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Tuesday - 29 April - 2025
کل پست ها: 73516اخبار امروز : 15
4

۷۲ درصد اقدامات دستگاه‌های مقابله با مواد مخدر در سال گذشته، اطلاعاتی بوده است

  • کد خبر : 60541
  • ۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۲:۱۵

  معاون مقابله با عرضه و امرو بین‌الملل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: ۷۲ درصد اقدامات انجام شده در مبارزه با مواد مخدر از سوی دستگاه‌های مقابله با ورود و عرضه طی یکسال گذشته، اطلاعاتی بوده است. به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ هشتاد و هشتمین جلسه کمیته مقابله با ورود […]

 


معاون مقابله با عرضه و امرو بین‌الملل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: ۷۲ درصد اقدامات انجام شده در مبارزه با مواد مخدر از سوی دستگاه‌های مقابله با ورود و عرضه طی یکسال گذشته، اطلاعاتی بوده است.

به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ هشتاد و هشتمین جلسه کمیته مقابله با ورود و عرضه ستاد مبارزه با مواد مخدر به رياست سردار سرتیپ پاسدار ايوب سلیمانی جانشین فرمانده نیروی انتظامی و رئيس كميته مقابله با ورود و عرضه مواد مخدر ستاد مبارزه با موادمخدر و با حضور کلیه اعضاء، برگزار شد.

 سردار ناصر اصلانی معاون مقابله با ورود و عرضه و امور بین الملل ستاد مبارزه با مواد مخدر در اين جلسه، ضمن ارائه گزارش یکساله عملکرد دستگاه‌هاي مقابله‌اي گفت: ۷۲ درصد اقدامات انجام شده در مبارزه با مواد مخدر از سوی دستگاه‌های مقابله با ورود و عرضه اطلاعاتی بوده است.

وی افزود: طي یکسال گذشته بیش از ۹۵۰ تن انواع مواد مخدر و روانگردان در نبرد با سوداگران مرگ کشف و ضبط شده که در مقایسه با همین بازه زمانی در سال ۱۳۹۷ بالغ بر ۲۰ درصد رشد داشته است. این حجم کشفیات بیشترین میزان مواد مخدری است که در طول تاریخ مبارزه با مواد مخدر کشورمان تاکنون کشف و ضبط شده است.

معاون دبیرکل ستاد ادامه داد: از مجموع كشفيات ذكر شده، ۷۶۱۱۷۰ کيلوگرم ترياك (معادل ۸۰ درصد)، ۲۲۴۲۴ کيلوگرم هرویین (معادل ۲ درصد)، ۲۴۹۶۹ کيلوگرم مرفین (معادل۳ درصد)، ۸۹۰۱۶ کيلوگرم حشیش (معادل ۹ درصد)،‌ ۱۶۹۷۴کيلوگرم شیشه (معادل ۲ درصد) و سایر مواد مقدار ۳۵۹۷۲ کيلوگرم معادل ۴ درصد از کل کشفیات را به خود اختصاص داده‌اند.

اصلانی بیان داشت: در سال گذشته بیش از ۲۰۰۰ فقره باند قاچاقچیان موادمخدر انهدام و تعداد ۲۲۴ هزار نفر از عاملین اصلی قاچاق، توزیع و خرده فروشان موادمخدر در سطح کشور دستگیر و به مجازات قانونی محکوم شده‌اند.

وی با ارائه توضیحاتی در خصوص اهمیت اجرای طرح جمع آوری و ساماندهی معتادان متجاهر، اعلام داشت: باتوجه به شیوع ویروس کرونا در سطح کشور، پروتکل مربوط به طرح یاد شده از سوی کمیته درمان ستاد تدوین و با اتخاذ تمهیدات لازم، مراتبط به جدّ در دستور کار پلیس و دستگاه های متولی امر درمان قرار گرفته که طرح بزودی اجرا می‌شود. 

در ادامه؛‌ سردار سرتیپ پاسدار ايوب سلیمانی جانشین ناجا و رئيس كميته مقابله با عرضه ستاد، از اهتمام به انجام فعالیت ها و اقدامات انجام شده از سوی دستگاه های متولی امر مقابله با ورود و عرضه موادمخدر در سال گذشته تقدیر و تشکر کرد.

وی بر اجرای طرح پاکسازی مناطق آلوده از لوث معتادین متجاهر تاکید و بیان داشت: در طرح یاد شده سلامت مامورین اجرایی و معتادان باید مد نظر قرارگیرد و بر اساس تصمیمات اتخاذ شده معتادین دارای تجاهر به اعتیاد، پس از غربالگری و گذراندن دوره درمان بیماری کرونا، با دستور مرجع قضایی به مدت ۶ ماه با قابلیت تمدید یک دوره دیگر مطابق ماده ۱۶ قانون مبارزه بامواد مخدر در مراکز مربوطه نگهداری و درمان خواهند شد.

در ادامه جلسه اهم مباحث مقابله با ورود و عرضه موادمخدر و روان گردان  در كشور مورد بحث و بررسي قرار گرفت و تصمیمات لازم از سوی رئیس کمیته مقابله با عرضه ستاد  اتخاذ و ابلاغ گردید.


منبع: روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۹٫۰۲٫۰۴

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=60541

برچسب ها