• امروز : دوشنبه - ۱۸ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 9 - شوال - 1446
  • برابر با : Monday - 7 April - 2025
کل پست ها: 73313اخبار امروز : 0
14

کشف ۴۰۰ کیلوگرم مواد مخدر از ابتدای سالجاری در همدان

  • کد خبر : 60452
  • ۳۱ فروردین ۱۳۹۹ - ۴:۰۲

  دبیر شورای هماهنگی مبارزه باموادمخدر استان همدان از کشف ۴۰۰ کیلوگرم مواد مخدر از ابتدای سالجاری در استان خبر داد. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر همدان؛ یزدان آزرمی گفت: در شرایط موجود و پس از شیوع ویروس کرونا و در پی آن تعطیلی مراکز ترک اعتیاد وظیفه خانواده‌های معتادان […]

 

دبیر شورای هماهنگی مبارزه باموادمخدر استان همدان از کشف ۴۰۰ کیلوگرم مواد مخدر از ابتدای سالجاری در استان خبر داد.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر همدان؛ یزدان آزرمی گفت: در شرایط موجود و پس از شیوع ویروس کرونا و در پی آن تعطیلی مراکز ترک اعتیاد وظیفه خانواده‌های معتادان سنگین‌تر شده و البته شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان نیز پیگیری های مستمر در ابعاد مختلف داشته است.


وی افزود: جلسات چگونگی نحوه اداره مراکز ترک اعتیاد (کمپ‌های ماده ۱۵) در سطح کشور بطور مستمر و با حضور کارشناسان به‌ویژه مسولان بهداشتی و درمانی انجام و مصوبات آن بزودی اعلام می‌شود.


دبیر شورا گفت: فعالیت ستاد مبارزه باموادمخدر در ایام کرونا تعطیل نبوده و اتفاقا در برخی موارد گسترده تر شده است زیرا موضوع  معتادان و درمان آنان فقط یک بخش از فعالیت‌های حوزه مبارزه با مواد مخدر است بطوریکه در بیست و شش روز گذشته از سال ۹۹ نزدیک به ۴۰۰ کیلوگرم کشفیات انواع مواد مخدر در سطح استان انجام شده که نشان دهنده  فعالیت مستمر نهادهای مربوطه است.


آزرمی بیان کرد: پلیس و دستگاه‌های اطلاعاتی در متن مبارزه باقاچاقچیان هستند و با از خودگذشتگی، سوداگران مرگ را زمین‌گیر میکنند.


وی گفت: تا پیش از شیوع کرونا خدمات گوناگونی به معتادین با مدیریت دانشگاه علوم پزشکی و بهزیستی از طریق مراکز  DIC و  MMTارائه می‌شد که در ایام کرونا نیز این خدمات که اکثرا بهداشتی، دارویی و حمایتی بوده با اسلوب جدید ادامه داشته است.


آزرمی افزود: طبیعی است به علت شرایط موجود در پروتکل جدیدی که قرار است ابلاغ شود اصلاحاتی اعمال شود و ما نیز در این رابطه نظیر سایر بخش‌ها تابع مصوبات ستاد ملی مدیریت و مقابله با کرونا که مصوبات آن لازم اجراست هستیم.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر همدان۹۹٫۰۱٫۳۱

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=60452

برچسب ها