دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر سيستان و بلوچستان از اجراي شانزدهمين طرح پاكسازي مناطق آلوده و جمع آوري معتادين پر خطر در زاهدان خبر داد و گفت: در اين مرحله تعداد ۵۰ نفر از معتادين پر خطر و كارتن خواب از پاتوقهاي مصر ف مواد مخدر جمعآوري و به مركز غربالگري هدايت شدند.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان سيستان و بلوچستان؛ محمدحسين اشرفي در اين رابطه گفت: اين طرح با تووجه به فرارسيدن ايام نوروز و ضرورت پاكسازي مناطق آلوده از وجود معتادين پر خطر و كارتن خواب توسط پليس مبارزه با مواد مخدر در زاهدان به اجرا در آمد.
دبير شوراي هماهنگي استان بيان داشت: پس از انجام تشريفات قانوني تعداد ۴۰ نفر از معتادين به مركز نگهداري، درمان و كاهش آسيب زاهدان منتقل و ۱۰ نفر نيز با هماهنگي اداره كل بهزيستي استان به يكي از كمپهاي ترك اعتياد معرفي شدند.
اشرفي اضافه كرد: از اسفند ماه سال گذشته تاكنون طي ۱۵ مرحله اجراي طرحهاي پاكسازي مناطق آلوده در شهرستانهاي زاهدان، زابل، ايرانشهر، سراوان و ميرجاوه، تعداد ۴۹۸ نفر معتاد جمعآوري و به مركز درمان تل سياه منتقل شدهاند.
وي افزود: از اين تعداد ۳۸۳ نفر پس از طي دوره درمان با نظر پزشك مستقر در مركز و موافقت مقام قضايي ترخيص و تحويل خانوادههاي شان شدهاند.
اشرفي گفت: براي انجام امور درماني و پشتيباني بيماران مركز ماده ۱۶ ، از ابتداي سالجاري تاكنون مبلغ ۳ ميليارد و پانصد ميليون ريال هزينه شده است.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان سيستان و بلوچستان۹۲٫۱۲٫۲۰