فرمانده مرزبانی استان سیستان و بلوچستان از ناکامی قاچاقچیان و کشف بیش از یک تن موادمخدر توسط مرزداران هنگ مرزی سراوان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسيما؛ سردار محمد ملاشاهی در گفتگو با پایگاه خبری پلیس اظهار داشت: در راستای تشدید برخورد قاطع با هرگونه قاچاق موادمخدر در مرزها، مرزداران این فرماندهی از فعالیت باند بزرگ قاچاق موادمخدر در منطقه مرزی جالق سراوان مطلع شدند و با برنامهریزی دقیق عملیاتی و تشدید اقدامات کنترلی، موضوع را به صورت ویژه در دستور کار خود قرار دادند.
وی افزود: با کارهای گسترده اطلاعاتی، محل اختفای قاچاقچیان و محموله موادمخدر و همچنین زمان برنامهریزی شده برای انتقال محموله به عمق کشور مشخص شد و مرزداران در قالب چندین تیم پوششی و عملیاتی، منطقه مورد نظر را در کنترل خود قرار دادند و با هدایت عملیاتی و پشتیبانی اطلاعاتی مرزبانی استان توانستند سوداگران را در رسیدن به اهداف شوم خود ناکام بگذارند.
فرمانده مرزبانی استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در این عملیات هدفمند که با درگیری مسلحانه و تبادل آتش بین مأموران و قاچاقچیان همراه بود، سوداگران مرگ که در مقابل تاکتیکهای عملیاتی و آتش پرحجم مرزداران توان مقابله نداشتند با استفاده از کوهستانی بودن منطقه از محل متواری شدند و مرزداران موفق شدند در پاک سازی منطقه ضمن توقیف یک دستگاه خودرو یک تن و ۴۸۸ کیلوگرم تریاک را که به طرز ماهرانهای در بین شیارهای کوه و در داخل یک دستگاه خودرو جاساز شده بود، کشف کنند.
سردار ملاشاهی به عملیات موفقیتآمیز دیگر مرزداران هنگ مرزی سراوان که منجر به توقیف یک دستگاه خودرو، دستگیری یک قاچاقچی و کشف ۷۳ کیلو و ۵۰۰ گرم تریاک شده بود نیز اشاره کرد و افزود: در مجموع مرزداران هنگ مرزی سراوان توانستند در این دو عملیات ضمن توقیف دو دستگاه خودرو و دستگیری یک قاچاقچی یک تن و ۵۶۱ کیلو و ۴۵۰ گرم تریاک را کشف کنند.
فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان ضمن تقدیر و تشکر از زحمات و مجاهدتهای مرزداران استان به خصوص فرمانده و کارکنان هنگ مرزی سراوان که در این عملیات شجاعانه و هوشمندانه عمل کردند، بیان داشت: مجموعه مرزبانی با اشراف اطلاعاتی و حضور خود در تمام نقاط مرزی استان اجازه نمیدهد قاچاقچیان و مخلان نظم و امنیت در هیچ نقطهای از استان احساس امنیت و آرامش کنند و برخورد مرزبانی و دستگاه قضائی با آنان قاطع و قانونی خواهد بود.