سرپرست دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس گفت: دانشجويان و فرهيختگان عرصه علم و دانش، افسران ميدان پيشگيري اوليه از اعتياد هستند.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس؛ محمدرضا ابراهیمی در دومين همايش هنر و دانشگاه پاك گفت: با توجه به ويژگيهاي جنگ نرم همهي مردم جامعه بايد از پير و جوان اعم از روحانيون، دانشگاهيان، اساتيد و…..در مقابل اين جنگ احساس خطر نمايند.
وي تصريح كرد: بدخواهان از ابزار رسانهاي و تبليغاتي براي فروش مواد مخدر با عناوين مختلف استفاده ميكنند و امروزه هجوم همه جانبهاي را در كشور شاهد هستيم كه اگر به آسيبهاي اجتماعي توجه نشود، تخريبهايي به مراتب سختتر از جنگ بر كشور وارد ميكند.
ابراهيمي افزود: دشمن، مواد مخدر را حربهاي براي از پاي در آوردن نسل جوان قرار داده و پوششهاي نامناسب و مُدگرايي را ترويج داده تا با ترغيب و تشويق جوانان ما به اهداف خود كه از بين بردن ماهيت انقلاب اسلامي ايران است، برسد.
وي با بيان اينكه امروز گسترهاي از انواع مواد مخدر را در كشور شاهديم و اگر توجه و برنامهريزي نشود اثرات تخريب آن به مراتب بيش از جنگ هشت سال دفاع مقدس خواهد بود، تصريح كرد: دشمن از همه عناصر وابسته، مطبوعات و رسانهها جهت تحت تاثير قرار دادن فرهنگ ما استفاده ميكند تا بتواند در ابعاد سياسي، جنگ رواني، فرهنگ، وحدت اجتماعي و امنيت رواني به جامعه ايراني صدمه وارد كند.
محمدرضا ابراهيمي با بيان اينكه با حمايت فراگير و عمومي ميتوانيم بر حربه دشمنان غلبه كنيم متذكر شد: قشر دانشجو بايد در بازار، مساجد، دانشگاهها و همه عرصهها بيش از پيش تحرك داشته باشند تا با يك بسيج عمومي و فراگير همهي مردم را در برابر اين بلاي خانمانسوز حساس كرده و مردم ورود جدي در اين عرصه داشته باشند.
وي يادآور شد: در اين ميان فرهيختگان، دانشمندان، صاحبان فكر و انديشه ميداندار اين جنگ بوده و دانشجويان و فرهيختگان عرصه علم افسران اين ميدان هستند كه بايد با يك عزم ملي در مقابل دشمن بايستند.
سرپرست دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر در پايان اين همايش خاطر نشان كرد: مواد مخدر از جمله موضوعهاي نگران كننده عصر حاضر است كه با برگزاري چنين همايشها و اطلاعرسانيهاي به هنگام، قطعاٌ ميتوان از آسيبهاي اجتماعي بويژه معضل مواد مخدر جلوگيري كرد.
منبع خبر: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس۹۲٫۱۲٫۱۹