• امروز : پنج شنبه - ۲۳ اسفند - ۱۴۰۳
  • برابر با : 14 - رمضان - 1446
  • برابر با : Thursday - 13 March - 2025
کل پست ها: 73184اخبار امروز : 1
7

کشف بیش از ۱۱ تن مواد مخدر در کشور در هفته اخیر

  • کد خبر : 59711
  • ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۷:۰۹

  معاون مقابله با عرضه و امور بين‌الملل ستاد مبارزه با مواد مخدر از کشف بیش از ۱۱ تن مواد مخدر در کشور در بازده زمانی ۱۹ لغایت ۲۵ بهمن ماه خبر داد. ناصر اصلانی در گفت‌و‌گو با روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: مجموع کشفیات این هفته ۱۱۴۳۶ کیلوگرم مي‌باشد که در […]

 

معاون مقابله با عرضه و امور بين‌الملل ستاد مبارزه با مواد مخدر از کشف بیش از ۱۱ تن مواد مخدر در کشور در بازده زمانی ۱۹ لغایت ۲۵ بهمن ماه خبر داد.


ناصر اصلانی در گفت‌و‌گو با روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: مجموع کشفیات این هفته ۱۱۴۳۶ کیلوگرم مي‌باشد که در مقايسه با مدت مشابه سال گذشته (۳۹۶۵كيلوگرم) به میزان ۱۸۸ درصد افزایش دارد.


وی افزود: ۹۸۳۴ کیلوگرم از مجموع کشفیات مربوط به ماده مخدر تریاک بود که ۸۶ درصد کشفیات را به خود اختصاص داده است.


معاون دبیرکل ستاد بیان کرد: همچنین از این میزان ۱۰۶۸ کیلوگرم حشیش، ۸۸ کیلوگرم هروئین، ۳۵ کیلوگرم گراس، ۳۶۷ كيلوگرم شیشه و ۴۴ كيلوگرم ساير مواد كشف شده است.


اصلانی اظهار داشت: در هفته اخیر مجموعاً ۶۰۲۷ متهم در ارتباط با جرایم مواد مخدر و خصوصاً طی طرح‌های جمع‌آوری و ساماندهی معتادان متجاهر در سطح کشور دستگیر شده‌اند که از این تعداد ۳۲۰۶ نفر به اتهام قاچاق و توزيع مواد مخدر و ۲۷۲۲ نفر معتاد متجاهر دستگیر شده‌اند. در ميان دستگيرشدگان اين هفته ۹۹ نفر  از اتباع بيگانه مي‌باشند.


وی با بيان اينكه بالغ بر ۸۴ درصد كشفيات اين دوره زماني مربوط به هفت استان كشور مي‌باشد،‌ اظهار داشت: بيشترين حجم كشفيات با ۴۵۱۷ كيلوگرم مربوط به استان فارس است كه معادل ۴۰ درصد كشفيات كشور مي‌باشد و خراسان جنوبی با ۱۵۱۳ کیلوگرم، یزد با ۱۱۹۹ كيلوگرم، سیستان و بلوچستان با ۹۲۱ کیلوگرم، قم با ۵۶۲ کیلوگرم، کرمان با ۴۷۰ كيلوگرم و سمنان با ۴۶۵ کیلوگرم به ترتيب در رتبه‌هاي بعدي قرار دارند.


معاون دبیرکل ستاد افزود: سهم كشفيات ۵ استان اولويت دار حوزه مقابله يعني سیستان وبلوچستان، کرمان، هرمزگان، بوشهر و خراسان جنوبی از كشفيات كشور در هفته مذكور ۲۷ درصد است.


اصلانی اظهار داشت: طي اين مدت ۲۴۸ دستگاه خودرو و ۱۱ سلاح توقيف شد و ۴۲ درصد کشفیات اطلاعاتی و ۵۴ درصد انتظامی بوده است.


منبع: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۸٫۱۱٫۳۰

 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=59711

برچسب ها