نشست هم اندیشی با اساتید دانشگاه سیستان و بلوچستان با هدف تببین و توجیه برنامههای حوزه پژوهش برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان؛ علی زندی در این نشست مواجهه علمی با آسیبهای اجتماعی را ضروری دانست و افزود: در راستای پرهیز از آزمون و خطا و افزایش بهرهوری در پیشگیری و مقابله با اعتیاد از پژوهش های علمی در این حوزه حمایت میشود.
وی افزود: در حوزه مبارزه با مواد مخدر پژوهش کاربردی فراوانی در کانونهای آموزشی و جمعیت عمومی انجام شده و تمام نتایج، پیشگیری را اصل مهم در حوزه مواد مخدر عنوان کردهاند، هر چه بتوانیم در این حوزه تلاش بیشتری کنیم به طور یقین نتایج ارزندهای در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی الخصوص اعتیاد را خواهیم داشت.
زندی در ادامه گفت: دانشجویان مراکز علمی و دانشگاهی در صورتیکه پژوهشهای خود را طبق اولویتهای ستاد ارائه دهند میتوانند از حمایتهای مالی که متناسب با مقطع تحصیلی آن هاست برخوردار شوند.
وی در ادامه اظهار داشت: حوزه تحقیقات و پژوهش ستاد در چندین حوزه مختلف از قبیل حمایت از طرحهای پژوهشی، حمایت از پایاننامههای، چاپ فصلنامههای اعتیادپژوهی، کتابخانه دیجیتال و… فعالیت مینماید.
دکتر رضایی ریاست دانشگاه سیستان و بلوچستان با اعلام آمادگی کامل جهت همکاری با ستاد مبارزه با مواد مخدر، خاطرنشان کرد: دانشگاه این ظرفیت را دارد تا از تجربیات اساتید و صاحبنظران در این عرصه استفاده کند.
وی با ابراز خرسندی از تمایل ستاد مبارزه با مواد مخدر نسبت به مشارکت در فعالیتهای «علم محوری»، این مهم را نشان از عزم جدی این ستاد دانست و تأکید کرد: دانشگاه سیستان و بلوچستان با تشکیل کارگروه تخصصی متشکل از اساتید و صاحبنظران این آمادگی را دارد تا در کنار ستاد به همکاری ادامه دهد.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان۹۸٫۱۱٫۲۷