کارگاه ارتباط موثر با کودک و نوجوان ویژهی مربیان فرهنگی در کانون پرورش فکری سیستان و بلوچستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان؛ مدیرکل کانون پرورش فکری استان با بیان اینکه ارتباط مؤثر و مستمر والدین و فرزندان گامی مؤثر در پیشگیری از اعتیاد است، اظهار کرد: عدم ارتباط مؤثر والدین با فرزندان زمینه انحراف آنها را به دوستان نامناسب فراهم میکند.
معصومه هادی گفت: آموزش مهارتهای فردی و اجتماعی به نوجوانان سبب عدم گرایش به مصرف موادمخدر و روانگردانها میشود.
وی افزود: مسئله جراتمندی فقط نه گفتن نیست، بلکه چطور بیانکردن نظر خود در جمع است و چطور با خواستههای غیرمنطقی دیگران مقابلهکردن است.
مدیر کل کانون پرورش فکری تصریح کرد: از آنجایی که مواد روان گردان یکی از معضلات اساسی جامعه در زمینه اعتیاد است، مربیان آموزشی از مقطع راهنمایی، دانش آموزان را با این مواد آشنا کنند، چون در غیر این صورت نوجوانان اطلاعات شان را از منابع غیر اخلاقی به دست خواهند آورد .
گفتنی است؛ در این کارگاه ۱۶ ساعته مدلهای گوناگون ارتباطی، انواع ارتباط (کلامی و غیر کلامی)، شناخت ویژگیهای کودک و نوجوان، زمینههای لازم برای برقراری ارتباط با کودک و نوجوان، موانع برقراری ارتباط، تمرین راهکارهای عملی ارتباط اثربخش، مهارتهای برقراری ارتباط( گوش کردن، درک و پذیرش احساسات، همدلی) و… از جمله سرفصلهایی است که در این کارگاه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفته است.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان۹۸٫۱۱٫۲۷