• امروز : شنبه - ۳۰ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 21 - شوال - 1446
  • برابر با : Saturday - 19 April - 2025
کل پست ها: 73412اخبار امروز : 0
6

فرهنگ پيشگيري از مصرف مواد مخدر بايد در جامعه نهادينه شود

  • کد خبر : 5960
  • ۱۸ اسفند ۱۳۹۲ - ۹:۲۳

سرپرست دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس در همایش پیشگری اولیه از اعتیاد در شهرستان فسا گفت: آموزش همگانی درخصوص آشنايي با انواع مواد مخدر و مضرات آن موثرترین راه در امر پیشگری از اعتیاد در جامعه است. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس، محمدرضا ابراهیمی در این […]

سرپرست دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس در همایش پیشگری اولیه از اعتیاد در شهرستان فسا گفت: آموزش همگانی درخصوص آشنايي با انواع مواد مخدر و مضرات آن موثرترین راه در امر پیشگری از اعتیاد در جامعه است.

به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس، محمدرضا ابراهیمی در این همایش به علل و عوامل تهدیدات مواد مخدر درکشور پرداخت و اظهارداشت: با توجه به همسايگي ايران با افغانستان و قرار گرفتن کشورمان در مسير ترانزيت مواد مخدر از افغانستان به اروپا، ايران تنها کشوري است که همواره در معرض تهديدهاي مواد مخدر ناشي از توليد اين مواد در افغانستان قرار دارد و بزرگترين لطمات را در اين حوزه متحمل مي‌شود. 

وي اضافه کرد: ايران با داشتن ۹۴۵ کيلومتر خط مرزي با افغانستان، شامل ۷۰۹ کيلومتر مرز خشکي و۲۳۶ کيلومتر مرز آبي، بزرگترين و نزديک‌ترين همسايه به اين کشور است که به واسطه همين وسعت در خط مرزي مشترک، متوجه بيشترين آسيب‌ها از حجم بالاي توليد مواد مخدر بوده است. 

سرپرست دبیرخانه شوراي هماهنگي استان در بخش دیگری از سخنانش به اقدامات صورت گرفته در حوزه‌های مختلف اشاره كرد و گفت: مقابله با ورود و عرضه مواد مخدر به داخل كشور از اولويت‌هاي مهم ستاد مبارزه با مواد مخدر مي‌باشد و كشفيات ساليانه بيش از ۵۰۰ تُن انواع مواد مخدر و همچنين تقديم بيش از ۳۷۰۰ شهيد و ۱۲۰۰ جانباز مؤيد اين مطلب است، همچنين در بخش‌هاي فرهنگي و پيشگيري و درمان و حمايت‌هاي اجتماعي نيز اقدامات به صورت كاملاٌ علمي و خوب شروع شده و اميدواريم كه فرهنگ پيشگيري از مصرف مواد مخدر را بتوانيم در جامعه نهادينه كنيم. 

ابراهیمی در خصوص مصرف مواد مخدر صنعتي در دنیا گفت: اعتيادآورهاي جديد و مواد صنعتي که غالباٌ کشورهاي توسعه يافته و صنعتي را درگير کرده است از افزايش نگراني‌ها از مصرف اعتيادآورهاي جديد و صنعتي در کنار مواد مخدر سنتي که غالباٌ کشورهاي در حال توسعه را درگير کرده، حکايت دارد. به اعتقاد سازمان ملل، وابستگي به مواد، يک بيماري است که بايد مثل هر بيماري ديگري از آن پيشگيري شود و يا تحت درمان قرار گيرد.

وي آموزش همگانی در خصوص آشنايي با انواع مواد مخدر و مضرات آن موثرترین راه در امر پیشگری از اعتیاد ذکرکرد و افزود: قبح مصرف مواد مخدر در ذهن آحاد جامعه، با آموزش‌ هاي علمي و نوين شکل خواهد گرفت و تاثير آن، به گفته پژوهشگران علوم اجتماعي به مراتب از استفاده از ابزار تهديد و اعمال قانون بيشتر است.

ابراهيمي تصریح کرد: ديگر راهکارهاي موثر در پيشگيري از اعتياد، افزايش آگاهي خانواده‌ها در اين زمينه است و والدين بايد بدانند که فرزندانشان هر اندازه صالح باشند، به اقتضاي سن خويش و کنجکاوي ناشي از بي‌تجربه بودن، ممکن است به انحراف کشيده شوند.

منبع خبر: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس۹۲٫۱۲٫۱۸ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=5960

برچسب ها