• امروز : سه شنبه - ۲ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 24 - شوال - 1446
  • برابر با : Tuesday - 22 April - 2025
کل پست ها: 73451اخبار امروز : 2
5

مراکز و اردوگاه‌های توانمندسازی، اشتغال و صیانت بهبودیافتگان در خراسان رضوی راه‌اندازی می‌شوند

  • کد خبر : 59333
  • ۱۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۷:۱۳

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوی از راه‌اندازی اردوگاه‌های توانمندسازی، اشتغال و صیانت بهبودیافتگان مراکز ماده ۱۶ در شهرستان‌های سبزوار، تربت حیدریه، تربت جام، نیشابور و قوچان خبر داد. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوی، محمدحسین صالحی در دیدار با مدیرکل فنی حرفه‌ای استان […]

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوی از راه‌اندازی اردوگاه‌های توانمندسازی، اشتغال و صیانت بهبودیافتگان مراکز ماده ۱۶ در شهرستان‌های سبزوار، تربت حیدریه، تربت جام، نیشابور و قوچان خبر داد.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوی، محمدحسین صالحی در دیدار با مدیرکل فنی حرفه‌ای استان گفت: اعتیاد یک بیماری جسمی، روانی، اجتماعی است و به عنوان یکی از چهار بحران جهانی، در ظهور سایر آسیب‌ها اجتماعی دیگر تأثیر زیادی دارد. بازگشت افراد بهبودیافته به چرخه اعتیاد تأثیرات منفی زیادی بر فرد، جامعه و خانواده دارد به طوری که فردی که بعد از ترک دوباره به سوی مواد برمی‌گردد احساس گناه و ناامیدی گریبان گیر او می‌شود.


وی با اشاره به اینکه یکی از مشکلات معتادان پس از فرآیند درمان، اشتغال آنهاست گفت: اشتغال بهبودیافتگان تأثیر بسزایی در کاهش احتمال بازگشت آنان به اعتیاد خواهد داشت و موضوع توانمندسازی بهبودیافتگان اعتیاد باید از طریق تعاون، کار و رفاه اجتماعی و آموزش فنی حرفه‌ای پیگیری شود که این امر به طور جدی در دستور کار شورای مبارزه با مواد مخدر قرار گرفته است.


دبیر شورا با اشاره به اینکه نبود شغل یکی از مهم ترین مشکلات بهبودیافتگان بیماری اعتیاد است، افزود: عوامل مختلفی از بازگشت افراد بهبودیافته به اعتیاد جلوگیری می‎کند. بنابراین وجود فرصت‌های شغلی مناسب می‌تواند از بازگشت بیماری اعتیاد پیشگیری کند. اگر بتوان برای معتادین رها یافته از اعتیاد با توجه به مهارت‌های شغلی آنها، کار و شغل ایجاد کرد نه تنها از عود مجدد آنان پیشگیری می‌شود بلکه زمینه توانمندسازی و بازگشت وی به کانون خانواده و جامعه نیز فراهم می‌شود.


صالحی افزود: داشتن شغل و مهارت‌های شغلی نقش مؤثری در پیش بینی ماندگاری درمان بهبودیافتگان از اعتیاد دارد. با توجه به نقش مهم اشتغال‍زایی در جلوگیری از بازگشت مجدد به مصرف مواد، آموزش های فنی به بهبودیافتگان مواد مخدر و ضرورت ایجاد فرصت‌های شغلی برای پیشگیری از بازگشت به چرخه اعتیاد نوعی سرمایه گذاری است.


وی یکی از مشکلات بهبودیافتگان از اعتیاد را شغل دانست و گفت: با همکاری مشترک شورا و اداره کل فنی و حرفه‌ای استان با راه‌اندازی مراکز و اردوگاه‌های توانمندسازی، اشتغال و صیانت از بهبودیافتگان در شهرستان‌های فریمان، نیشابور و قوچان، بخش از معتادان بهبودیافته پس از ترخیص از مراکز ماده ۱۶ استان که جایی برای اشتغال‌زایی در جامعه نداشتند، ساماندهی می‌شوند تا زمینه حضور موثر آنها در جامعه فراهم شود.


دبیر شورا خاطر نشان کرد: با حمایت استاندار و رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان از ظرفیت‌های معین اقتصادی استان برای ایجاد اشتغال و صیانت از بهبود یافتگان نیز استفاده خواهد شد.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوی۹۸٫۱۱٫۱۲

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=59333

برچسب ها