• امروز : یکشنبه - ۱۵ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 11 - محرم - 1447
  • برابر با : Sunday - 6 July - 2025
کل پست ها: 74021اخبار امروز : 0
8

دستگیری ۲۳۴۰ معتاد متجاهر در پایتخت

  • کد خبر : 59242
  • ۰۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۷

  رئیس پلیس پایتخت: با همکاری پلیس پایتخت و پلیس پیشگیری ۲۳۴۰ معتاد متجاهر و خرده فروش در پایتخت دستگیر شدند. به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سردار سرتیپ حسین رحیمی در حاشیه بازدید از مرحله سوم طرح ظفر گفت: در این اقدامات ۷ باند متشکل از ۲۵ قاچاقچی عمده که ۱۲۰۰ کیلوگرم انواع […]

 

رئیس پلیس پایتخت: با همکاری پلیس پایتخت و پلیس پیشگیری ۲۳۴۰ معتاد متجاهر و خرده فروش در پایتخت دستگیر شدند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سردار سرتیپ حسین رحیمی در حاشیه بازدید از مرحله سوم طرح ظفر گفت: در این اقدامات ۷ باند متشکل از ۲۵ قاچاقچی عمده که ۱۲۰۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر را همراه داشتند، شناسایی و دستگیر شدند.


وی افزود: مرحله سوم جمع آوری معتادان متجاهر در محله‌هایی همچون دروازه غار، شوش، هرندی، فرحزاد، اطراف میدان امام حسین (ع) انجام شد که از این معتادان ۵۰ دستگاه موتور سیکلت و خودرو که برای توزیع مواد مخدر استفاده می‌کردند، به دست آمد.


سردار رحیمی گفت: از معتادان متجاهر و خرده فروشان در این مرحله ۱۳۳ کیلوگرم انواع مواد مخدر به دست آمد و همچنین ۱۰ خانه نیز با دستور مقام قضایی که محل تجمع معتادان شده بود، پلمب شد.


وی افزود: جمع آوری و ساماندهی معتادان متجاهر نیازمند یک عزم عمومی و اراده تمام دستگاههاست تا به نتیجه خوبی برسیم.


سردار رحیمی افزود: پلیس و دستگاه قضایی با تمام قدرت برای جمع آوری و پاکسازی پای کار هستند، اما متاسفانه برخی از دستگاه‌ها ورود پیدا نمی‌کنند و از مسئولان می‌خواهیم که در این زمینه که حدود ۲۰ هزار معتاد متجاهر داریم ورود پیدا کنند، زیرا ساماندهی این تعداد موضوع خیلی سختی نیست.


وی گفت: مردم ما در محله‌هایی که زندگی می‌کنند، دچار مشکل شده اند و این موضوع نگران کننده است.


سردار رحیمی افزود: برغم حضور نداشتن برخی از دستگاه‌ها در زمینه معتادان متجاهر، اما در تلاش هستیم با همکاری قوه قضاییه بحث جمع آوری کودکان معتاد، سالمندان و کسانی که به نوعی بیماری عفونی را دارند، انجام شود.


وی گفت: از ابتدای سال تاکنون بیش از ۳۰ هزار معتاد متجاهر جمع آوری شدند که برخی از آن‌ها بیش از ۱۰ بار جمع آوری شدند، اما باز هم به اعتیاد روی آوردند.


سردار رحیمی افزود: فرآیند بازپروری بایستی اصلاح شود و مدت سه ماه و شش ماه جوابگو نیست.


وی گفت: باید فکری جدی کرد و اگر سازمان‌ها و نهاد‌هایی که در این زمینه دست اندرکار هستند ورود پیدا نکنند، پرونده قضایی برای آن‌ها صادر خواهد شد تا این موضوع را دستگاه قضایی پیگیر شود.


سردار رحیمی افزود: در بحث دره فرحزاد نیز بایستی شهرداری، اداره برق، ورود و همکاری کنند.


سردار رحیمی ادامه داد: شنیده ایم که برخی از دستگاه‌ها به بهانه اینکه ممکن است اکوسیستم دره فرحزاد بهم بخورد، ورود پیدا نمی‌کنند گرچه این حرف کذب و نادرست است و طبیعت فرحزاد سر جایش باقی خواهد ماند، اما بایستی معتادان متجاهر، خرده فروشان و حتی کسانی را که در آنجا خرید و فروش سلاح می‌کنند، جمع آوری کنیم.


وی گفت: به صراحت می‌گویم که سازمان‌ها و دستگاه‌ها تاکنون برای معتادان کم سن و سال، سالمندان و معتادان دارای بیماری‌های واگیردار هیچ اقدامی نکردند.


منبع: صدا و سیما ۹۸٫۱۱٫۰۶

 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=59242

برچسب ها