معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی خراسان رضوی گفت: مقابله با آسیبهای مواد مخدر باید به یک دغدغه مردمی تبدیل شود.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر خراسان رضوی، حسن جعفری در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان که در محل تالار شهید باهنر استانداری برگزار شد، اظهار کرد: در راستای مبارزه با مواد مخدر مدیران باید از تمام ظرفیت امکانات خود استفاده کنند و نگذارند با اهمال کاری و کم توجهی این موضوع بسیار مهم همچنان تاثیرات منفی خودش را در جامعه بر جای بگذارد.
وی با تاکید بر اینکه متناسب با نوع تهدید و هجمه، ابزار و امکانات مقابله طراحی نشده است، افزود: اعضای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان میتوانند تهدیدهای همه جانبه این مواد را بدون هیچ ملاحظهای به دبیرخانه این شورا اعلام کنند تا متناسب با برآورد کلی از حجم و میزان خسارات مواد مخدر، برنامهریزی شود.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری اضافه کرد: هنوز برآورد دقیقی از میزان خسارت مواد مخدر در ابعاد مختلف از جمله اجتماعی، فرهنگی و امنیتی در دسترس نیست لذا در این راستا شناسایی تهدیدات و استفاده از همه ظرفیتها برای مقابله با آن به عنوان یک ضرورت احساس میشود.
جعفری با ابراز اینکه در حوزه پیشرانهای مبازره با مواد مخدر مردم حرف اول را میزنند، تصریح کرد: هنور نتوانستهایم از مردم و نخبگان در حل این مشکل چند لایه استفاده کنیم. در این راستا رسانهها و از جمله صدا و سیما باید کاری کنند تا مبارزه با مواد مخدر به یک دغدغه مردمی تبدیل شود.
وی افزود: چرخه نگهداری معتادین متجاهر کمی معیوب است چون اگر این چنین نبود حتی بعد از بهبودیافتگی هم باید به منظور جلوگیری از ابتلای مجدد این معتادان تحت کنترل باشند.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری در بخش دیگری از سخنان خود متذکر شد: طبق مستندات متقن، حوزه مواد مخدر بیشتر سه طیف نوجوان، جوان و بانوان را دربر میگیرد، بنابراین ما هم باید در حوزه برنامهریزیها این سه طیف را مد نظر قرار بدهیم. لذا باید بر اساس اولویت، جامعه هدف مشخص شود تا مصون سازی ویژه در مورد آنها صورت بگیرد.
در این جلسه دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوی ضمن ارائه گزارشی در خصوص کشفیات مواد مخدر اعلام کرد: در ۹ ماه گذشته در مجموع ۲۷ تن انواع مواد مخدر کشف شده است که در مقایسه با ۹ ماهه سال گذشته حدود ۳ درصد کاهش داشته است.
محمدحسین صالحی افزود: مراکز نگهداری و درمان معتادین متجاهر حدود ۵ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان مطالبات دارند که باید در این خصوص پیگیری و مشکل رفع شود.
در این جلسه ماشاءالله جاننثار فرمانده مرزبانی خراسان رضوی با اشاره به کمبود تجهیزات لازم از جمله دستگاه ایکس ری گفت: امیدواریم با توجه به منابع موجود و اعتبارات دیگر بخشی از تجهیزات و امکانات مورد نیاز مرزبانی تامین شود.
گفتنی است؛ در این جلسه سه تفاهم نامه در حوزه درمان، مربوط به شهرستانهای سبزوار، نیشابور، تربت جام و تربت حیدریه و چهار تفاهم نامه در حوزه پیشگیری و در قالب طرح «یاریگران زندگی» بین شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان و ادارات و دستگاههایی از جمله کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان، فرهنگ و ارشاد اسلامی، هلال احمر و تعاون کار و رفاه اجتماعی استان به امضاء رسید.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر خراسان رضوی۹۸٫۱۰٫۲۹