• امروز : سه شنبه - ۲ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 24 - شوال - 1446
  • برابر با : Tuesday - 22 April - 2025
کل پست ها: 73449اخبار امروز : 0
7

لزوم تشدید مجازات‌های خرده‌فروشان مواد مخدر

  • کد خبر : 59021
  • ۲۸ دی ۱۳۹۸ - ۶:۵۶

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی در جلسه كميته حقوقي قضايي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر بر لزوم تشدید مجازات های خرده فروشان مواد مخدر تاکید کرد. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر خراسان رضوی، محمدحسین صالحی با تاكيد بر همكاري بين‌بخشي دستگاه‌هاي عضو شورا در امر مبارزه با […]

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی در جلسه كميته حقوقي قضايي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر بر لزوم تشدید مجازات های خرده فروشان مواد مخدر تاکید کرد.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر خراسان رضوی، محمدحسین صالحی با تاكيد بر همكاري بين‌بخشي دستگاه‌هاي عضو شورا در امر مبارزه با موادمخدر گفت: مبارزه همه جانبه و فراگير با موادمخدر در سايه تعامل و همكاري بين دستگاه‌هاي عضو شورا شتاب بيشتري مي‌گيرد و مسائل و مشكلات پيش‌رو راحت‌تر حل و فصل مي‌شود.


وی افزود: پژوهش ‌های مختلف نشان می‌دهد که بروز بسیاری از آسیب‌های اجتماعی در جامعه ازجمله سرقت، طلاق، حاشیه‌نشینی و کودکان کار به مواد مخدر منتهی می‌شود، به گونه ای که امروز بین ۶۰ تا ۷۰ درصد زندانیان کشور در حوزه مواد مخدر هستند.


صالحی با بیان اینکه مبارزه و مقابله در بحث مواد مخدر، فقط وظیفه پلیس نیست و باید کوشید تا با فرهنگ‌سازی لازم مقابله اجتماعی در این حوزه شکل گیرد، افزود: در ‌مبارزه با مواد مخدر در جامعه، باید تغییر رویکرد و سیاست جنایی ایجاد شود و این مهم می‌طلبد تا بنیان‌های اقتصادی سوداگران‌ مواد مخدر و فعالان این عرصه را نشانه گرفته و از بین رود.


وی تصریح کرد: در دسترس بودن و تمایل و گرایش به مواد مخدر دو موضوع مهم در این حوزه است و با توجه به اینکه بیش از ۹۳ درصد تریاک دنیا در کشور افغانستان تولید می شود پس حتما مسئولین باید هوشیار و حساس باشند تا بتوانیم در این زمینه اقدام نماییم. ایران بزرگترین کشور مبارزه کننده با مواد مخدر در جهان است و در این راه بیش از سه هزار و ۸۰۰ شهید و ۱۲ هزار جانباز تقدیم کرده است و این مسئولیت و وظیفه بزرگ را با قدرت ادامه خواهیم داد.


دبیر شورا با اشاره به پیشنهادهایی برای اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر گفت: قانون مبارزه با مواد مخدر باید به نحوی اصلاح شود که هم برای درمان معتادان تاثیرگذار باشد و هم به بنیادهای اقتصادی قاچاقچیان ضربه بزند.


صالحی با اشاره به قوانین که مربوط به خرده فروشان موادمخدر می شود، گفت: در قانون فعلی خرده‌فروشان مواد مخدر نوعاً متناسب با میزان خسارت و آلودگی که به جامعه تحمیل می‌کنند مجازات نمی‌شوند و باید در این مورد هم قوانین موجود اصلاحاتی داشته باشند.


وی با اشاره به نقش فضای مجازی در خرید و فروش مواد مخدر و نادیده گرفتن شدن این موضوع در قانون مبارزه با مواد مخدر گفت: در سال ۸۹ استفاده از فضای مجازی با گستردگی و راحتی امروز و همچنین توزیع و خرید و فروش مواد مخدر در این فضا را هم به نسبت الان نبود و تقریبا امکان خرید و فروش از طریق فضای مجازی فراهم نبود ولی امروز به دلیل وجود چنین مسله مهمی باید این موارد در قانون لحاظ شود. باید در قانون برای خرید و فروش و اصل توزیع که در فضای مجازی مجازات های جداگانه ای لحاظ شود.


وی با اشاره به لزوم ضربه زدن به بنیان های اقتصادی قاچاقچیان مواد مخدرگفت: ضربه به بنیان های اقتصادی قاچاقچیان مواد مخدر یکی از مهمترین برنامه های اجرایی در حوزه مبارزه است. بیشتر انگیزه قاچاقچیان مصادره برای قاچاق، سود کردن و مال اندوزی و کسب راحت و پرسود از مواد مخدر است. بنابراین مصادره اموال و امکاناتی که در قالب قاچاق مواد مخدر به دست آمده باید صرف مبارزه با مواد مخدر در کشور شود زیرا این رفتار خود عامل بازدارنده خواهد بود.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر خراسان رضوی۹۸٫۱۰٫۲۸

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=59021

برچسب ها