• امروز : سه شنبه - ۲ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 24 - شوال - 1446
  • برابر با : Tuesday - 22 April - 2025
کل پست ها: 73449اخبار امروز : 0
3

پخش برنامه‌های رادیو و تلویزیونی با محوریت یاریگران زندگی در خراسان رضوی

  • کد خبر : 58965
  • ۲۵ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۰

فرآیند پخش برنامه های رادیو و تلویزیونی با محوریت یاریگران زندگی و با هدف اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر و پیشگیری از اعتیاد در استان خراسان رضوی آغاز شد. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوی، محمدحسین صالحی در برنامه زنده رادیویی لبه تاریکی اظهار داشت: بر اساس […]

فرآیند پخش برنامه های رادیو و تلویزیونی با محوریت یاریگران زندگی و با هدف اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر و پیشگیری از اعتیاد در استان خراسان رضوی آغاز شد.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوی، محمدحسین صالحی در برنامه زنده رادیویی لبه تاریکی اظهار داشت: بر اساس تفاهم نامه همکاری بین ستاد مبارزه با موادمخدر و صدا و سیمای مرکز خراسان رضوی، با هدف اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر، اطلاع رسانی هر چه بیشتر و مصون سازی جامعه در برابر آسیب‌های اجتماعی به ویژه اعتیاد ۳۲ برنامه تلویزیونی و ۳۲ برنامه رادیویی با محوریت یاریگران زندگی از شبکه استانی پخش خواهد شد.


صالحی با تاکید بر اینکه صداوسیما نقش بسزایی در مبارزه با موادمخدر و فرهنگ سازی در این زمینه دارد گفت: برای موفقیت و داشتن خروجی مناسب در حوزه مبارزه با موادمخدر، علاوه بر مسئولان و دستگاه‌های متولی باید رسانه ها و تشکل‌های مردم نهاد در این زمینه احساس مسئولیت کرده و با جدیت بیشتری ورود کنند.


وی با بیان اینکه اعتیاد به موادمخدر یکی از مسائل مهم اجتماعی جامعه امروز است اضافه کرد: کوتاهی در این امر دامن‌گیر تک‌تک آحاد جامعه شده و بدون تردید منجر به سست شدن کانون گرم خانواده‌ها می‌شود و رسانه باید در این حوزه فعالیت بیشتری داشته باشد.


دبیر شورا گفت: یکی از اولویت‌های ستاد برنامه‌های فرهنگی و پیشگیری، درمان و حمایت اجتماعی و مقابله با عرضه می‌باشد که سال گذشته با تعامل تحسین برانگیز صدا و سیما نسبت به اجرای به موقع تفاهم‌نامه در تهیه و تولید برنامه‌های گفتگومحور اقدام شد و در سال جاری نیز صداوسیما مصمم است علاوه بر آگاهی بخشی به اعضای جامعه و خانواده ها که جزو رسالت رسانه ای آن است، در خصوص ایجاد امنیت ، پیشگیری و مقابله با سوداگران مرگ در استان برنامه سازی و اطلاع رسانی کند.


وی افزود: ۱۶۷ هزار میلیارد تومان گردش مالی مواد مخدر است و اقتصاد مواد مخدر به مثابه یک اقتصاد در سایه اما بسیار پویا است که این سود سرشار از چرخه مالی پدیده شوم اعتیاد بحران‌های موجود در حوزه مواد مخدر را تشدید می کند و برای موفقیت در امر مبارزه با قاچاقچیان مواد مخدر باید به بنیان های اقتصادی قاچاق ضربه وارد کرد چرا که بزرگترین عامل انگیزش قاچاقچیان به سوداگری مرگ در جامعه انگیزه اقتصادی است.


دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی با اشاره به لزوم اجتماعی شدن امر مبارزه با مواد مخدر و طرح یاری گران زندگی، گفت: هدف این طرح اجتماعی کردن موضوع مبارزه با مواد مخدر و پیشگیری از اعتیاد است اگر بخواهیم امر اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر را انجام دهیم مشارکت‌های مردمی از ظرفیت‌های موجود است که باید مدنظر قرار دهیم.


صالحی ضمن تشکر از اقدامات پلیس و دستگاه های مقابله ای گفت: با وجود مجاهدت و تلاش های خستگی ناپذیر پلیس مبارزه با مواد مخدر، مرزبانی و همه تلاشهای دستگاههای اطلاعاتی، امنیتی و قضایی و شهدایی که در راه مبارزه با مواد مخدر تقدیم این نظام شده است اما متاسفانه باز مواد مخدر آسیب‌های فراوانی ایجاد کرده است.


وی با بیان اینکه خراسان رضوی در مسیر ترانزیت مواد مخدر است خاطرنشان کرد: بنابراین جدیت امر مبارزه با مواد مخدر در استان بسیار حائز اهمیت است و کشفیات مواد مخدر و انهدام باندهای سازمان یافته نشان عزم جدی درمبارزه بی امان با پدیده شوم مواد مخدر دارد.


صالحی اظهار داشت: طرح یاریگران زندگی به عنوان بستری در زمینه اقدامات فرهنگی و پیشگیرانه با اولویت محیط های آموزشی در ۲۰ درصد مدارس و دانشگاه ها به عنوان اصلی ترین محیط تأثیرگذار در پیشگیری ازاعتیاد جوانان و نوجوانان در حال اجراست.


دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی افزود: ۹۳ درصد مواد مخدر جهان در همسایگی کشور ما تولید می‌شود ۷۶ درصد مواد مخدر تریاک و مشتقات آن در سال قبل در ایران کشف و ضبط شد و در راه مبارزه با مواد مخدر در خراسان رضوی ۳۷۱ شهید تاکنون تقدیم شده است.


صالحی با توجه به همسایگی استان خراسان رضوی با کشور افغانستان به عنوان بزرگترین تولید کننده مواد مخدر دنیا افزود: تولید مواد مخدر در سال ۲۰۰۱ میلادی در کشور افغانستان ، حدود ۲۰۰ تن بود اما این رقم بعد از گذشت دو دهه، به حدود ده هزار تن رسیده یعنی ۵۰ برابر شده است بنابر این دربحث مبارزه با مواد مخدر باید به صورت بنیادی وارد شد زیرا هرگونه سهل انگاری و سستی در این خصوص، منجر به عمیق تر شدن این معضل اجتماعی خواهد شد.


وی ادامه داد: با توجه به نقش مخرب مواد مخدر در جوامع بشری اولویت ستاد مبارزه با مواد مخدر، توجه به حوزه پیشگیری از اعتیاد است، باید کاری کرد که افراد به سراغ مواد مخدر نروند، لذا همه نهادهای فرهنگی ،نخبگان، سازمان های مردم نهاد و ورزشکاران باید از ظرفیت های موجود در ارتقاء سطح جامعه در مبارزه با مواد مخدر استفاده کنند و بحث اجتماعی شدن با حضور و نقش مردم و همه افرادی که در این حوزه نقش آفرینی دارند ،باید به عنوان یک هدف اساسی مورد توجه قرار گیرد.


گفتنی است براساس امضاء تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر ،شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوی و صدا و سیما ۳۲ برنامه تلویزیونی و ۳۲ برنامه رادیویی با محوریت یاریگران زندگی و موضوعات پیشگیری اولیه از اعتیاد، درمان، صیانت از معتادین و خانواده و مبارزه با عرضه مواد مخدر از شبکه استانی پخش می شود.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوی۹۸٫۱۰٫۲۵

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=58965

برچسب ها