مدیر آموزش و پرورش شهرستان طرقبه شاندیز عنوان کرد: طرح نماد یک گفتمان زیبا را برای حفظ و حراست دانش آموزان در برابر این آسیب ها ایجاد می کند.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر خراسان رضوی، آیین استانی افتتاحیه فاز دوم طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان) به میزبانی اداره آموزش و پرورش شهرستان طرقبه شاندیز با حضور دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر خراسان رضوی ، مدیرکل آموزش و پرورش استان و معاونین شان ،فرماندار شهرستان طرقبه شاندیز ،مدیرآموزش و پرورش شهرستان و مدیران کل ادارات استان و سایر دستگاه اجرایی و دیگر مسئولین استانی و شهرستانی در تالار شکوفه طرقبه برگزار شد.
رضا رفسنجانی مدیر آموزش و پرورش شهرستان طرقبه شاندیز در این مراسم ضمن عرض سلام و درود به ارواح پاک و طیبه شهدا و امام راحل(ره) و آرزوی طول عمر با عزت برای مقام معظم رهبری و عرض تسلیت شهادت پرافتخار سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی بیان کرد: طرح نماد یک مهارت بسیار مهم را رصد میکند مهارتی که به مثابه زیربنای خیلی از مهارت های دیگر می باشد. این طرح، نمادی از مشارکت تمام دستگاه ها در جهت پیشگیری و کاهش آسیب های اجتماعی است و یک گفتمان زیبا را برای حفظ و حراست دانش آموزان در برابر این آسیب ها ایجاد می کند.
وی افزود: سند تحول بنیادین بهترین نقشه راه است و چرخش های تحول آفرین و تعلیم و تربیت تمام ساحتی دو راهبرد مهم این سند است و رویکرد مهارت آموزی یکی از رویکردهای حائز اهمیت این سند می باشد و طرح نماد می تواند یکی از بهترین برنامه هایی باشد که در این راستا انجام می شود.
رضا رفسنجانی ذکر کرد: آموزش و پرورش شهرستان طرقبه شاندیز مجری استانی طرح ملی نماد در استان خراسان رضوی است و در سال تحصیلی گذشته ۱۰۱ مدرسه این شهرستان و همچنین ۱۲ مدرسه از آموزش و پرورش ناحیه یک مشهد و منطقه تبادکان در طرح نماد حضوری فعال داشتند و اجرای این طرح فرصتی برای شناسایی و آموزش نحوه چگونگی مواجهه با آسیب های اجتماعی دانش آموزان خواهد بود.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان طرقبه شاندیز یادآور شد: در سال تحصیلی ۹۸_۹۷ تمام همکاران شهرستان دوره ضمن خدمت این طرح را گذراندند و تمام مهارت های لازم از جمله مهارت خودآگاهی، ارتباط موثر، تفکر نقادانه، همدلی ،روابط ارتباط بین فردی ،مقابله با استرس ،حل مسئله و مهارت تصمیم گیری و تفکر خلاق را فرا گرفتند که این مهارت ها مد نظر سازمان بهداشت جهانی هم می باشد.
وی تصریح کرد: در اجرای این طرح موجبات تعامل بیشتر آموزش و پرورش با سایر دستگاه اجرایی شهرستان جهت خدمت رسانی به دانش آموزان فراهم شد.
این مقام مسئول ادامه داد: اجرای این طرح برای همکاران شهرستان یک فرصت و تلنگر بزرگ بود تا بتوانند آسیب های دانش آموزان را شناسایی و نحوه چگونگی رفتار با آنها را بدانند همچنین یک فرصت بسیار مناسب بود تا دانشآموزان آسیب دیده شناسایی و اقدامات مدبرانه مسئولان دستگاه اجرایی نسبت به آنها انجام گردد.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان طرقبه شاندیز به اهداف اشاره داشت و ذکر کرد: طرح نماد آگاهی بخشی و ارتقاء سطح فهم اولیا محترم در خصوص آسیب ها اجتماعی و افزایش مهارتهای لازم توسط همکاران در ارتباط با خود و درمان و رسیدگی به دانش آموزان آسیب دیده را به دنبال داشت.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر خراسان رضوی۹۸٫۱۰٫۲۳