دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان سمنان، پرداختن به ابعاد و زوایای مختلف اعتیاد را از ویژگیهای اصلی طرح یاریگران زندگی دانست.
به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر سمنان؛ حسن ارگی در جلسه کمیته درمان و کاهش آسیب شورا بر لزوم انجام اقدامات پایهای و اثربخش در راستای درمان معتادان تاکید و حساسسازی بیشتر مدیران و آحاد جامعه را از آسیبهای ناشی از اعتیاد به موادمخدر و روانگردان، لازمه اجتماعی شدن و مبارزه فراگیر با این پدیده شوم دانست.
وی اذعان داشت: طرح یاریگران زندگی که اخیرا از سوی ستاد مبارزه با موادمخدر کشور در سه حوزه پیشگیری، درمان و صیانت تدوین و ابلاغ شده است، به ابعاد و زوایای مختلف مبارزه با اعتیاد میپردازد و وظایف و نقش دستگاههای مختلف را مشخص نموده است که بایستی با برنامهریزی و اجرای صحیح برنامهها اقدام لازم انجام شود.
همچنین دکتر چمن ریاست دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با اشاره به آمار و مستندات موجود در حوزه اعتیاد و موادمخدر تحلیل مبسوطی از شیوع، مبارزه و درمان اعتیاد در جهان، کشور و استان سمنان ارائه و بر اجرای اقدامات علمی و تجربی متناسب با وضعیت منطقه تاکید کرد.
ایشان دو مسئله اعتیاد زنان و اعتیاد در سن پایین را از چالشهای اخیر این حوزه برشمرد و خواستار ظرفیتسازی پیشگیری، درمان و حمایتهای پس از درمان در این بخشها شد.
دکتر گوهری، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی سمنان و رئیس کمیته درمان شورا نیز، رسیدن به تعریف مشترک در خصوص تعاریف و اقدامات را گام نخست در مبارزه هدفمند با این پدیده خانمانسوز دانست و تاکید کرد: ارکان مختلف بایستی تعریف واحدی از درمان، پیشگیری، تجاهر و… داشته باشند.
وی بیان کرد: تعریف معتاد متجاهر بایستی شفافتر باشد و متولی دارای صلاحیت تشخیص آن نیز بایستی مشخص باشد تا موجب سردرگمی و ناهماهنگی بین دستگاهها نشود.
منبع: روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر سمنان۹۸٫۱۰٫۲۲