• امروز : چهارشنبه - ۲۷ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 18 - شوال - 1446
  • برابر با : Wednesday - 16 April - 2025
کل پست ها: 73394اخبار امروز : 0
5

گسترش آگاهی در مبارزه با مواد مخدر نیازمند همکاری مردم و مسئولان است

  • کد خبر : 58848
  • ۱۸ دی ۱۳۹۸ - ۵:۳۶

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان سیستان و بلوچستان گفت: گسترش آگاهی در مبارزه با مواد مخدر نیازمند همکاری و مساعدت تمامی مردم و مسئولان در تمامی حوزه‌ها است. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان سیستان و بلوچستان؛ علی زندی در مراسم انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با اداره کل […]

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان سیستان و بلوچستان گفت: گسترش آگاهی در مبارزه با مواد مخدر نیازمند همکاری و مساعدت تمامی مردم و مسئولان در تمامی حوزه‌ها است.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان سیستان و بلوچستان؛ علی زندی در مراسم انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان گفت: رویکرد بحث اجتماعی شدن مبارزه با موادمخدر امری مهم و ضروری است و گسترش آگاهی در مبارزه با مواد مخدر نیازمند همکاری و مساعدت تمامی مردم و مسئولان در تمامی حوزه ها است که به عبارتی عزم ملی برای رویکرد اجتماعی مقابله با اعتیاد باید در سطح جامعه بوجود آید.


وی افزود: با توجه به افزایش روز افزون سوء مصرف مواد مخدر از لحاظ تعداد مصرف کنندگان، مقدار مصرف مواد و شدت نوع ماده مصرفی در محیط‌های کاری و متعاقب آن صدمات و لطماتی که صاحبان مشاغل، کارکنان، خانواده های کارکنان، افراد خدمات گیرنده از آن حرفه یا صنعت، مردم و در نهایت جامعه متحمل می شوند اهمیت استفاده از برنامه‌های پیشگیری از مواد در محیط‌های کاری بیش از پیش احساس می‌شود.


مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان نیز گفت: ۲۰۵ هزار نفر کارگر بیمه شده در ۱۸ هزار کارگاه تولیدی در محیط‌های کاری استان مشغول به فعالیت بوده و در معرض خطرات ناشی از اعتیاد و سوء مصرف مواد مخدر قرار دارند.


وی افزود: براساس شیوع شناسی های انجام شده در محیط های کار میانگین شیوع اعتیاد در مراکز صنعتی ۲۳ درصد بوده و شیوع اعتیاد در  محیط های کار و صنعتی استان سیستان و بلوچستان۶۰ درصد است  که ضروریست  مداخلات فوری و جدی در این زمینه  انجام و موضوعات بصورت علمی پیگیری شود.


جهاندیده افزود: مشکل مربوط به مصرف مواد مخدر در محیط‌‌های کاری نیز دارای پیامدهای فردی، خانوادگی و اجتماعی است این محیط‌ها تاکنون کمتر مورد توجه قرار گرفته و ظرفیت آنها مورد غفلت قرار گرفته است چرا که در صورت گرفتار شدن کارکنان به مواد مخدر، مشکلات بسیاری از قبیل غیبت از کار، اتلاف وقت کارگران و آسیب‌های ناشی از بی‌دقتی کارکنان معتاد در استفاده از ابزار، هزینه‌های ناشی از صدمه به تجهیزات، کاهش تعهد کارکنان آلوده به مواد مخدر نسبت به شغل و…  گریبانگیر شاغلین است.


گفتنی است در این جلسه تفاهم نامه همکاری سه جانبه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر، اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی و پلیس مبارزه با مواد مخدر استان با هدف افزایش سطح آگاهی کارگران و خانواده هایشان و همچنین کارفرمایان  در خصوص شناخت و تبعات مصرف مواد مخدر منعقد شد.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان سیستان و بلوچستان۹۸٫۱۰٫۱۸

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=58848

برچسب ها