• امروز : چهارشنبه - ۱۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 3 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Wednesday - 30 April - 2025
کل پست ها: 73516اخبار امروز : 0
8

کشف بیش از ۱۵ تن مواد مخدر در کشور در دومین هفته دی ماه

  • کد خبر : 58828
  • ۱۸ دی ۱۳۹۸ - ۵:۱۱

  معاون مقابله با عرضه و امور بين‌الملل ستاد مبارزه با مواد مخدر از کشف بیش از ۱۵ تن مواد مخدر در کشور در هفته دوم دی ماه خبر داد. ناصر اصلانی در گفت‌و‌گو با روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: مجموع کشفیات این هفته ۱۵۴۱۰ کیلوگرم مي‌باشد که در مقايسه با مدت […]

 


معاون مقابله با عرضه و امور بين‌الملل ستاد مبارزه با مواد مخدر از کشف بیش از ۱۵ تن مواد مخدر در کشور در هفته دوم دی ماه خبر داد.


ناصر اصلانی در گفت‌و‌گو با روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: مجموع کشفیات این هفته ۱۵۴۱۰ کیلوگرم مي‌باشد که در مقايسه با مدت مشابه سال گذشته (۱۵۳۴۴كيلوگرم) حدود یک درصد افزایش دارد.


وی افزود: ۱۴۱۹۴ کیلوگرم از مجموع کشفیات مربوط به ماده مخدر تریاک بود که ۹۲ درصد کشفیات را به خود اختصاص داده است.


معاون دبیرکل ستاد بیان کرد: همچنین از این میزان ۴۳۰ کیلوگرم مرفین، ۲۸۷ کیلوگرم حشیش، ۲۱۰ کیلوگرم هروئین، ۱۳۸ کیلوگرم گراس، ۹۲ كيلوگرم شیشه و ۵۹ كيلوگرم ساير مواد كشف شده است.


اصلانی اظهار داشت: در هفته اخیر مجموعاً ۵۴۲۷ متهم در ارتباط با جرایم مواد مخدر و خصوصاً طی طرح های جمع‌آوری و ساماندهی معتادان متجاهر در سطح کشور دستگیر شده‌اند که از این تعداد ۳۳۹۵ نفر به اتهام قاچاق و توزيع مواد مخدر و ۲۰۳۲ نفر معتاد متجاهر دستگیر شده‌اند. همچنین در ميان دستگيرشدگان اين هفته ۸۸ نفر نيز از اتباع بيگانه مي‌باشند.


وی با بيان اينكه بالغ بر ۷۷ درصد كشفيات اين دوره زماني مربوط به هفت استان كشور مي‌باشد،‌ اظهار داشت: بيشترين حجم كشفيات با ۴۵۳۴ كيلوگرم مربوط به استان کرمان است كه معادل ۲۹ درصد كشفيات كشور مي‌باشد و یزد با ۱۵۷۸ کیلوگرم، فارس با ۱۵۵۸ كيلوگرم، البرز با ۱۳۵۴ کیلوگرم، خراسان جنوبی با ۱۰۵۹ کیلوگرم، هرمزگان با ۹۸۲ كيلوگرم و سیستان و بلوچستان با ۸۶۴ کیلوگرم به ترتيب در رتبه‌هاي بعدي قرار دارند.


معاون دبیرکل ستاد افزود: سهم كشفيات ۵ استان اولويت‎دار حوزه مقابله يعني کرمان، یزد، فارس، بوشهر و خراسان جنوبی از كشفيات كشور در هفته مذكور ۵۶ درصد است.


اصلانی اظهار داشت: طي اين مدت ۲۹۷ دستگاه خودرو و ۱۶ سلاح توقيف شد و ۶۳ درصد کشفیات اطلاعاتی و ۳۶ درصد انتظامی بوده است.


منبع: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۸٫۱۰٫۱۸

 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=58828

برچسب ها