دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان قزوین گفت: ائمه جمعه نقش موثری در پیشگیری از آسیب اجتماعی اعتیاد به مواد مخدر دارند.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر قزوین؛ اردشیر صفاپور در دیدار با حجت اسلام و المسلمین قائدامینی، نماينده ولي فقيه و امام جمعه شهرستان آبیک گفت: اعتیاد زمینه بسیاری از آسيبهاي اجتماعي نظیر سرقت، طلاق و… است و برای کاهش آن، به همکاری همه مسئولان استان نیازمندیم.
وی در ادامه گزارشي از اقدامات شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر و برنامه هاي شورا در سطح استان ارائه کرد و با اشاره به اجرای طرح یاریگران زندگی در محیط های مختلف آموزشی، کاری، محلات استان افزود: همه اقشار جامعه بعنوان یاریگران زندگی می توانند در پیشگیری از اعتیاد همکاری و مشارکت کنند.
دبیر شورا بیان داشت: تقويت اعتقادات ديني سدي محكم در برابر گرايش به مواد مخدر خواهد بود و ائمه اطهار (ع)، مساجد و اماكن مذهبي به عنوان دانشگاهها بسترهاي عظيم هستند كه با تمسك به آنها از آسيبهاي اجتماعي از جمله اعتياد مي توان در امان بود.
صفاپور همچنين با اشاره به جايگاه معنوي ائمه محترم جمعه استان خواستار كمك علما و روحانيون در مبارزه با مواد مخدر شد.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر قزوین۹۸٫۱۰٫۱۲