• امروز : چهارشنبه - ۱۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 3 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Wednesday - 30 April - 2025
کل پست ها: 73516اخبار امروز : 0
11

لزوم مشارکت اندیشمندان علوم اجتماعی در برنامه‌های حوزه کاهش تقاضای مواد مخدر

  • کد خبر : 58733
  • ۱۱ دی ۱۳۹۸ - ۱۷:۴۷

مدیرکل دفتر توسعه مشارکت‌های مردمی و سازمان‌های مردم‌نهاد ستاد مبارزه با مواد مخدر خواستار مشارکت صاحب‌نظران و اندیشمندان علوم اجتماعی در برنامه‌های مرتبط با حوزه کاهش تقاضای مواد مخدر شد. به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ عبداله نظری با هدف ظرفیت‌افزایی و ارتقاء سطح همکاری‌های بین سازمانی و جلب مشارکت‌های اجتماعی با […]

مدیرکل دفتر توسعه مشارکت‌های مردمی و سازمان‌های مردم‌نهاد ستاد مبارزه با مواد مخدر خواستار مشارکت صاحب‌نظران و اندیشمندان علوم اجتماعی در برنامه‌های مرتبط با حوزه کاهش تقاضای مواد مخدر شد.


به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ عبداله نظری با هدف ظرفیت‌افزایی و ارتقاء سطح همکاری‌های بین سازمانی و جلب مشارکت‌های اجتماعی با رییس انجمن جامعه‌شناسی ایران دیدار کرد.


وی در این دیدار، خواستار مشارکت صاحب‌نظران و اندیشمندان علوم اجتماعی در برنامه‌های مرتبط با حوزه کاهش تقاضای مواد مخدر شد و گفت: شناسایی فعالان عرصه علوم اجتماعی و صاحبان اندیشه و فکر در داخل و حتی خارج از مرزهای این کشور که بتوانند در زمینه توسعه مشارکت اجتماعی و ارتقاء کمی و کیفی سایر مؤلفه‌های حوزه اجتماعی از جمله سرمایه اجتماعی، اعتماد اجتماعی، نفوذ اجتماعی و … ما را یاری رسانند، از اولویت‌های این دفتر می‌باشد که تاکنون نشست‌هایی با اساتید حوزه‌های مختلف اجتماعی، فرهنگی، سیاسی برگزار شده است.


همچنین دکتر سراج رئیس انجمن جامعه شناسی ایران گفت: بسیار خرسندم که چنین نگاه عمیقی به حوزه علوم اجتماعی و جامعه‌شناسی در بین مدیران کشور وجود دارد که برای ما یک سرمایه اجتماعی محسوب می‌شود.


وی افزود: انجمن در گذشته در حوزه تحقیقات و آموزش، ارتباطات محدودی با اداره کل مربوطه در ستاد داشت که نیاز است با تدوین یک تفاهم‌نامه جدید در راستای رویکرد «یاریگر هم باشیم»، زمینه حضور انجمن جامعه شناسی ایران با مشارکت همه صاحب نظران این حوزه در برنامه های ستاد فراهم شود.


رییس انجمن جامعه‌شناسی ایران ادامه داد: برگزاری نشست های تخصصی، سمینارها و همایش‌های ملی و منطقه‌ای و حتی بین‌المللی، تولید محتوای تخصصی و اجرای کارگاه‌های آموزشی از محورهایی است که می‌توان به‌عنوان مجری در کنار دبیرخانه ستاد به مرحله اجرا رساند.


سراج‌زاده پیشنهاد داد که یک نشست تخصصی با حضور اعضاء تأثیرگذار انجمن جامعه شناسی ایران و سایر فعالان حوزه علوم اجتماعی برگزار شود.


منبع: روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۸٫۱۰٫۱۱

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=58733

برچسب ها