• امروز : چهارشنبه - ۲۷ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 18 - شوال - 1446
  • برابر با : Wednesday - 16 April - 2025
کل پست ها: 73394اخبار امروز : 0
6

قلم زدن و فکر کردن در حوزه‌ی مبارزه با موادمخدر مقدس است

  • کد خبر : 58688
  • ۰۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۹:۳۳

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان سیستان و بلوچستان؛ علی زندی گفت: قلم زدن و فکر کردن در حوزه‌ی مبارزه با موادمخدر مقدس است زیرا مادر همه‌ی آسیب‌ها و علت بسیاری از طلاق‌ها موادمخدر است. وی با ابراز خرسندی از ورود کانون پرورش فکری به حوزه پیشگیری از اعتیاد تاکید کرد: باید تمام […]


دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان سیستان و بلوچستان؛ علی زندی گفت: قلم زدن و فکر کردن در حوزه‌ی مبارزه با موادمخدر مقدس است زیرا مادر همه‌ی آسیب‌ها و علت بسیاری از طلاق‌ها موادمخدر است.


وی با ابراز خرسندی از ورود کانون پرورش فکری به حوزه پیشگیری از اعتیاد تاکید کرد: باید تمام دستگاه‌های متولی آمادگی ویژه‌تری نسبت به موضوع موادمخدر داشته باشند.


دبیر شورا اظهار داشت: این تفاهم‌نامه با هدف مصون‌سازی و آموزش کودکان و نوجوانان جهت ارتقای مهارت‌های اجتماعی و ضرورت توانمندسازی مربیان و نظر به رسالت کانون پرورش فکری در جهت ترویج کتاب و کتاب‌خوانی و گسترش عدالت فرهنگی منعقد شد.


مدیرکل کانون پرورش فکری  استان نیز با بیان اینکه برای داشتن جامعه‌ی سالم در آینده باید امروز سرمایه‌گذاری کنیم، گفت: سرمایه‌گذاری در حوزه‌ی کودک و نوجوان یک راهبرد مهم است و رسالت مجموعه‌ی کانون پرورش فکری پرورش نسلی دانا، توانا، پویا، امیدوار و متعهد به هویت ملی و اسلامی است.


معصومه هادی در ادامه افزود: «پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» به عنوان یکی از بخش‌های بسیار مهم چنین جامعه‌ای باید به طور جدی از دوران کودکی مورد توجه قرار گیرد تا کودکان با آموزش‌های گوناگون از سلامت جسمی، جنسی، روانی و عاطفی خود آگاه باشند.


وی سپس در خصوص نقش کانون در این زمینه گفت: کانون پرورش فکری با توجه به رسالت خود همواره در مناسبت‌های گوناگون با برگزاری کارگاه‌ها و ویژه‌برنامه‌ها و دعوت از کارشناسان این حوزه سعی در آگاهی‌بخشی به کودکان و نوجوانان داشته است.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان سیستان و بلوچستان۹۸٫۱۰٫۰۹

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=58688

برچسب ها