دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی گفت: با شناسايي افراد مصرف كننده در محيطهاي كارگري بايد ضمن ارائه مشاوره، مراحل درماني آن ها را مهيا کرد و سپس خود و خانوادههايشان مورد آموزش قرار گيرند.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی؛ ملک حسینی در جلسه با مديران ارشد شركت پتروشيمي شازند گفت: در ساليان گذشته اقدامات مبارزه با مواد مخدر صرفاً اقدامات قهري و مقابله اي بوده كه نتايج آن نتوانسته به صورت اثر بخش در مقابله با ترويج و گسترش اعتياد موثر واقع شود، ولي اكنون براساس فرمايشات مقام معظم رهبري (مد ظله العالي) اجراي اقدامات پيشگيري به خصوص برنامه هاي كاهش تقاضا از اهم اقدامات مبارزه با مواد مخدر و اولويت ستاد مبارزه با مواد مخدر شناخته شده است كه در اين مسير مصونسازي كارگران و خانوادههاي آنان يكي از برنامههايي است كه به طور جد توسط دبيرخانه شورا در حال پيگيري است.
وی افزود: متأسفانه اعتياد در قشر كارگري رخنه كرده و به منظور درمان و بازگشت كارگران به زندگي و كانوان خانواده برنامههاي فشرده و مفصلي را با همكاري تشكلهاي مردمنهاد و دستگاه هاي مرتبط در دست اجرا داريم كه اميدواريم بتوانيم آن ها را در اين شركت عملياتي نمائيم.
دبیر شورا گفت: اقدامات فرهنگي و پيشگيري به منظور توانمندسازي و افزايش مهارت هاي تاب آوري و مصون سازي كارگران از اهميت ويژه اي برخوردار است و در راستا بايد در جهت آموزش خانواده هاي كارگران نيز اقدامات پيشگيرانه و آموزشي صورت گيرد.
ملک حسینی اظهار كرد: با توجه به اعتياد برخي كارگران و صدمات وارده بر توليد و همچنين اتفاقاتي كه در پي آن ميافتد دبيرخانه شورا اين آمادگي را دارد كه در جهت معرفي مراكز درماني و مشاوره اي، خدمات رساني داشته باشد.
در پايان مديرعامل شركت ضمن استقبال از برنامه هاي مطروحه، و تشكر از اقدامات صورت گرفته ، آمادگي خود را در راستاي پيشبرد اهداف پيشگيرانه اعلام کرد.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی۹۸٫۱۰٫۰۷