دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر با اشاره به ضرورت استفاده از ظرفیتهای بومی و شرکتهای دانش بنیان برای توسعه گفت: شرکتهای دانش بنیان نقش ویژهای در تامین تجهیزات فنی و آزمایشگاهی مبارزه با مواد مخدر دارند.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی، محمدحسین صالحی به همراه كارشناسان دبيرخانه شورا و مسئول آزمايشگاه تشخيص مواد پليس مبارزه با مواد مخدر انتظامي استان، ضمن حضور در آزمايشگاه دانشكده دارو سازي دانشگاه علوم پزشكي مشهد مقدس و دیدار با تيم علمي توليدكننده كيتهاي تشخيص مواد مخدر از زحمات و تلاش علمی دانشمندان این شرکت دانش بنیان سپاسگزاری کرد.
وی در این بازدید با اشاره به اینکه در شرایط حساس کنونی، یکی از بنیادیترین اقدامات برای سرعت بخشیدن به خودکفایی ملی و گذر از بحران، توجه به تولیدات داخلی و بویژه حمایت از شرکتهای دانش بنیان است، گفت: حمایت و پشتیبانی شرکتهای دانش بنیان میتواند ضمن ارتقای سرعت دستیابی به فناوریهای پایه و اساسی، شرایط بسیار مناسبی را برای جلوگیری از خروج ارز و وابستگی به سایر کشورها و افزایش ضریب امید در کشور فراهم آورد.
وی افزود: وقتی دانش، تخصص، علم و انگیزه در قشر دانشگاهی کشور وجود دارد، ارتباط بین این بخش و بخشهای اجرایی و صنعتی میتواند بستر بسیار مناسبی در جهت شکوفایی این استعدادها ایجاد کند.
دبیر شورا با اشاره به ضرورت استفاده از ظرفیتهای بومی و شرکتهای دانش بنیان برای توسعه گفت: اعتماد و حمایت از شرکتهای دانشبنیان باعث افزایش بهرهوری در امور به ویژه تامین تجهیزات فنی و آزمایشگاهی در بخشهای درمان اعتیاد میشود و اعتماد به نسل جوان که سعی دارد به پشتوانه دانش علمی و مشاوره پیشکسوتان عرصههای مختلف مسیر توسعه و پیشرفت بیش از پیش کشور را هموار سازد مهمترین مسئولیت دست اندرکاران و مدیران ارشد استان و کشور است.
صالحی، خلاقیت و نوآوری، پویایی، به روز بودن را از جمله مهمترین ویژگی فعالیت شرکتهای دانش بنیان دانست و افزود: تسهیل کردن بروکراسی اداری به منظور اخذ مجوزهای لازم در حوزههای مختلف اجرایی نقش مهمی در ایفای نقش بیشتر و بهتر شرکتهای دانشبنیان در توسعه استان ایفا میکند.
وی با اشاره به ساخت كيتهاي تشخيص مواد مخدر اظهار کرد: این کیت ها كاملا ساخت داخل بوده و تهيه آن نسبت به نمونه هاي خارجي بسيار به صرفه تر بوده و حدودا يك سوم قيمت مشابه خارجي آن هزينه توليد دارد و در اين كيتها به جاي استفاده از مواد شيميايي خطرناك از مواد آلي و بيولوژيك استفاده شده و قابليت شناخت انواع ماده مخدر را به صورت مجزا دارد .
دبیر شورا پس از بازدید از فرايند آزمايش نحوه تشخيص انواع مواد مخدر خاطر نشان کرد: در اين مرحله خوشبختانه نتايج حاصله مورد تاييد نماينده پليس مبارزه با مواد مخدر انتظامي استان قرار گرفت لكن به منظور حصول نتيجه اطمينان بيشتر، مقرر شد ظرف مدت يكماه با همكاري آزمايشگاه تخصصي پليس مبارزه با مواد مخدر استان و تيم توليدكننده كيتهاي تشخيص مواد مخدر (با روش آزمون هاي تكراری) در صورت تاييد نهايي، مراحل بعدي پيگيري ثبت، توليد و نحوه بكارگيري توسط پليسهاي تخصصي در دستور كار دبيرخانه شوراي هماهنگي و پليس مبارزه با مواد مخدر انتظامي استان قرار گيرد.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی۹۸٫۰۹٫۲۳