• امروز : سه شنبه - ۲ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 24 - شوال - 1446
  • برابر با : Tuesday - 22 April - 2025
کل پست ها: 73449اخبار امروز : 0
4

استفاده از روحانیون و مبلغان دینی برای اجرای طرح یاریگران زندگی در خراسان رضوی

  • کد خبر : 58270
  • ۱۹ آذر ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۶

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوی در دیدار با مدیرکل تبلیغات اسلامی استان گفت: روحانیون و مبلغان دینی از مهمترین ظرفیت ها برای اجرای طرح یاری گران زندگی در استان خراسان رضوی هستند. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی، محمد حسین صالحی در این دیدار […]

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوی در دیدار با مدیرکل تبلیغات اسلامی استان گفت: روحانیون و مبلغان دینی از مهمترین ظرفیت ها برای اجرای طرح یاری گران زندگی در استان خراسان رضوی هستند.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی، محمد حسین صالحی در این دیدار با اشاره به این که توجه به پیشگیری از اعتیاد وظیفه فقط یک سازمان و نهاد نیست و همه نهادهای فرهنگ ‌ساز باید در این امر ورود کنند،اظهارداشت: روحانیون می توانند نسبت به آسیب‌های اجتماعی و آثار زیان بار و سوء مصرف مواد مخدر، اطلاع‌رسانی خوبی به اقشار مختلف مردم داشته باشند.


صالحی اظهار کرد:  بهترین راه مقابله و پیشگیری ازآفت خانمان سوزاعتیاد، آگاه سازی و اقدامات پیشگیری اولیه ، مبارزه اجتماعی و درگیر کردن خانواده‌ها و مردم در راستای پیشگیری است.


وی با بیان اینکه مواد مخدر با آثار زیان بار خود تاثیر مخربی بر جسم و روح و زندگی مردم از نظر اقتصادی ، امنیتی و فرهنگی می گذارد، تصریح کرد: روحانیون می توانند از این آموزه‌ها در زمینه آشنایی مردم و آگاه سازی جامعه به خوبی استفاده کنند و با توجه به اینکه ائمه جماعات در مساجد با اجتماعات مردمی سر و کار دارند ، می توانند سفیران فرهنگی برای پیشگیری از اعتیاد و مبارزه بامواد مخدر باشند.


دبیر شورا گفت: در استان خراسان رضوی اقدامات گسترده‌اي در حوزه مبارزه با مواد مخدر صورت گرفته است و بیش از ۳۷۰۰ نفر در راه مبارزه با مواد مخدر به شهادت رسيده‌اند که نشان عزم جدی نظام در برخورد قاطع با پدیده شوم مواد مخدر و سالم سازی جامعه از تبعات این پدیده شوم است.


صالحی با توجه به همسایگی استان خراسان رضوی با کشور افغانستان به عنوان بزرگترین تولید کننده مواد مخدر دنیا افزود: تولید مواد مخدر در سال ۲۰۰۱ ميلادي در كشور افغانستان ، حدود ۲۰۰ تن بود اما اين رقم بعد از گذشت دو دهه، به حدود ده هزار تن رسيده یعنی ۵۰ برابر شده است بنابر این دربحث مبارزه با مواد مخدر باید به صورت بنیادی وارد شد زیرا  هرگونه سهل انگاری و سستی در این خصوص، منجر به عمیق تر شدن این معضل اجتماعی خواهد شد.


وی ادامه داد: اولويت ستاد مبارزه با مواد مخدر، توجه به حوزه پيشگيري از اعتياد است، بايد كاري كرد كه افراد به سراغ مواد مخدر نروند، لذا همه نهادهاي فرهنگي بايد از ظرفيت‌هاي موجود در اين حوزه استفاده كنند و همچنين علما، مبلغان، روحانيون و حوزه‌هاي علميه بايد مشاركت كنند.


دبیر شورا با اشاره به اجرای طرح یاری گران زندگی توسط ستاد مبارزه با مواد مخدر تاکید کرد: مبارزه با مواد مخدر و پیشگیری از اعتیاد را باید مردمی کرد و در این میان از ظرفیت همه نهادهای فرهنگ‌ساز و گروه‌ها به وی‍ژه روحانیون و مبلغان برای پیشگیری از اعتیاد و اجرای طرح یاری گران زندگی در استان خراسان رضوی استفاده کرد؛ چرا که آنان نقش تعیین‌کننده‌ای در پیشگیری از اعتیاد دارند.


صالحی در پایان نقش روحانیون و مبلغان مذهبی را در زمینه پیشگیری اولیه از اعتیاد مهم و کلیدی خواند و از عالمان دینی خواست که برای ترویج فرهنگ مبارزه با مواد مخدر در قالب طرح یاری گران زندگی به صورت جدی تلاش کنند.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی۹۸٫۰۹٫۱۹

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=58270

برچسب ها