• امروز : سه شنبه - ۲ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 24 - شوال - 1446
  • برابر با : Tuesday - 22 April - 2025
کل پست ها: 73449اخبار امروز : 0
3

اجرای طرح یاری گران زندگی در مدارس با استفاده از ظرفیت سازمان‌های مردم‌نهاد

  • کد خبر : 58244
  • ۱۸ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۰

معاون سیاسی، امنیتی استانداری خراسان رضوی، استفاده از ظرفیت سازمان‌های مردم‌نهاد را برای اجرای برنامه‌های پیشگیرانه و طرح یاری گران زندگی در مدارس، فرصتی بسیار خوب و مغتنم دانست. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی، حسن جعفری در پنجمین جلسه کمیته تخصصی توسعه مشارکت‌های مردمی و سازمان‌های مردم‌نهاد شورای […]

معاون سیاسی، امنیتی استانداری خراسان رضوی، استفاده از ظرفیت سازمان‌های مردم‌نهاد را برای اجرای برنامه‌های پیشگیرانه و طرح یاری گران زندگی در مدارس، فرصتی بسیار خوب و مغتنم دانست.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی، حسن جعفری در پنجمین جلسه کمیته تخصصی توسعه مشارکت‌های مردمی و سازمان‌های مردم‌نهاد شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، اظهار کرد: شهر مشهد به دلایل مختلف و از جمله به دلیل زائر پذیر بودن باید از آسیب‌های اجتماعی از جمله مواد مخدر پاک‌سازی شود.


وی با اشاره به رویکرد اجتماعی به مواد مخدر ادامه داد: سازمان‌های مردم نهاد می توانند نقش مهمی را در حوزه مبارزه با اعتیاد و پیشگیری از آن به خصوص در میان قشر جوان ایفا کنند.


معاون اجتماعی استاندار خراسان رضوی گفت: اعتیاد یک بیماری اجتماعی که به سه حوزه درمان، مبارزه و پیشگیری مرتبط است و باید در هر سطحی برای آن برنامه‌ریزی شود.


جعفری افزود: روش مبارزه با مواد مخدر بسیار متنوع شده است از این رو سازمان‌های مردم نهاد با همکاری اساتید دانشگاه و نخبگان باید بهترین روش را برای جلوگیری از پدیده شوم اعتیاد برنامه ریزی و طرح های مورد نظر را برای اجرا ارائه کنند.


جعفری با اشاره به آغاز ثبت نام انتخابات مجلس شورای اسلامی افزود: افرادی که برنامه مدونی برای ریشه کنی مواد مخدر دارند می توانند با ورود به مجلس شورای اسلامی برنامه های خود را اجرایی کنند.


رئیس کمیته تخصصی توسعه مشارکت‌های مردمی و سازمان‌های مردم‌نهاد شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، اظهار کرد: سازمان‌های مردم‌نهاد فرصت بسیاری خوبی است که آموزش‌وپرورش می‌تواند از آن برای اجرای برنامه های پیشگیرانه و طرح یاری گران زندگی استفاده بهینه کند.


وی با اشاره به اینکه ۲۲۲ نوع ماده مخدر صنعتی و سنتی در کشور وجود دارد ادامه داد: افرادی که مبتلای به اعتیاد هستند به دلیل تنوع مواد مخدر باید درمانشان نیز متفاوت باشد.


معاون اجتماعی استاندار خراسان رضوی گفت: آسیب شناسی یکی از روش‌های موفق مد نظر همه دستگاه‌های متولی مبارزه با مواد مخدر و سازمان های مردم نهاد است و رها ساختن افراد پاک ترک اعتیاد کرده می‌تواند بار دیگر فرد را به سمت اعتیاد سوق دهد.


جعفری افزود: متاسفانه با شیوه کنونی افراد بعد از ترک مواد مخدر در جامعه رها می‌شوند و این امر سبب شده از هر ۱۰۰ نفر ۹۰ نفر بار دیگر معتاد شوند.


وی در انتها با توصیه به سمن‌ها، گفت: برگزاری نمایشگاه برای آگاه‌سازی مردم و تبیین خطر اعتیاد حائز اهمیت است.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی۹۸٫۰۹٫۱۸

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=58244

برچسب ها