• امروز : جمعه - ۲۹ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 20 - شوال - 1446
  • برابر با : Friday - 18 April - 2025
کل پست ها: 73412اخبار امروز : 0
11

سرانه هزینه کرد یک زندانی ۲۰ برابر یک دانش آموز است

  • کد خبر : 58232
  • ۱۷ آذر ۱۳۹۸ - ۲۰:۲۹

مدیر کل دفتر پیشگیری‌های فرهنگی اجتماعی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: در حال حاضر سرانه هزینه کرد در کشور برای یک زندانی ۲۰ برابر سرانه یک دانش آموز است. به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، علی محمد زنگانه امروز در همایش کشوری علمی و آموزشی پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در […]

مدیر کل دفتر پیشگیری‌های فرهنگی اجتماعی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: در حال حاضر سرانه هزینه کرد در کشور برای یک زندانی ۲۰ برابر سرانه یک دانش آموز است.

به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، علی محمد زنگانه امروز در همایش کشوری علمی و آموزشی پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در تالار لیان بوشهر اظهار داشت: مشکل آسیب‌های اجتماعی تنها مشکل ایران نیست بلکه این مساله کل کشورها را تهدید می‌کند و کشورهای بسیار کمی هستند که کمتر با این مساله مواجه هستند.

مدیر کل دفتر پیشگیری‌های فرهنگی اجتماعی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه بر پیشگیری رشد مدار از آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد و گفت: این نوع پیشگیری مدرسه محور و محله محور است و طرح «نماد» هم یک نوع طرح پیشگیری رشد مدار مدرسه محور محسوب می‌شود که سن زیر ۱۸ سال را شامل می‌شود.

وی سن طلایی رشد مدار را قبل از دبستان تا سه سال اول دبستان عنوان کرد و گفت: بر اساس آخرین بررسی  و مطالعات نمودار و منحنی که برای هزینه کرد منابع شده بیش از ۸۰ درصد آن برای قبل از دبستان و تا سه سال اول دبستان بوده است.

زنگانه با بیان اینکه در حال حاضر سرانه هزینه کرد در کشور برای یک زندانی ۲۰ برابر سرانه یک دانش آموز است افزود: ناگزیر هستیم که به صورت شبکه‌ای و ائتلافی عمل کنیم و به همین جهت ایجاد شبکه‌ها برای اجرای پروژه‌ها کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی ضروری است.

مدیر کل دفتر پیشگیری‌های فرهنگی اجتماعی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با بیان اینکه در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی نیاز به عزم همگانی است گفت: کارهای فردی نتیجه‌ای ندارد چراکه اگر هم افزایی وجود نداشته باشد کار نیز نتیجه‌ای نخواهد داشت.

زنگانه با اشاره به اجرای مدل ائتلافی گفت: این مدل در سه مرحله و در سه اقلیم اجرا شد که در مرحله نخست در ۷۲ مدرسه صورت گرفت و سپس فراگیری بیشتری پیدا کرد و بعد از یک شهرستان به صورت پایلوت انتخاب و در کلیه مدارس آن طرح اجرا شد.

وی بیان داشت: باید هنر ما این باشد که کسی که تفکر خودکشی را در ذهن می‌پروراند را شناسایی و بعد از آن بلافاصله آن را در چتر مراقبتی خود را قرار دهیم؛ در این راستا نیاز به حمایت سازمان و دستگاه‌های عضو ائتلاف همچون محیط زیست داریم.

مدیر کل دفتر پیشگیری‌های فرهنگی اجتماعی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: بر اساس مطالعات انجام شده امروز از ۱۰ اتهام اول کشور پنج اتهام آن خشونت است.


منبع: فارس ۹۸٫۰۹٫۱۷

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=58232

برچسب ها