• امروز : جمعه - ۱۳ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 9 - محرم - 1447
  • برابر با : Friday - 4 July - 2025
کل پست ها: 74021اخبار امروز : 0
7

مديركل دفتر توسعه مشاركت‌هاي مردمي و سازمان‌هاي مردمي ستاد مبارزه با مواد مخدر: تشكل‌هاي غير دولتي ظرفيت خوبي در حوزه مبارزه با مواد مخدر هستند

  • کد خبر : 5821
  • ۱۳ اسفند ۱۳۹۲ - ۸:۵۹

مديركل دفتر توسعه مشاركت‌هاي مردمي و سازمان‌هاي مردمي ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: تشكل‌هاي غير دولتي ظرفيت خوبي در حوزه مبارزه با مواد مخدر هستند و ما آنها را رقيب خود نميدانيم لذا بايد از اين ظرفيت استفاده كرد.به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ دكتر سيد حسن موسوي‌چلك در حاشيه بازديد […]


مديركل دفتر توسعه مشاركت‌هاي مردمي و سازمان‌هاي مردمي ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: تشكل‌هاي غير دولتي ظرفيت خوبي در حوزه مبارزه با مواد مخدر هستند و ما آنها را رقيب خود نميدانيم لذا بايد از اين ظرفيت استفاده كرد.

به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ دكتر سيد حسن موسوي‌چلك در حاشيه بازديد از دو تشكل غير دولتي جمعيت احياي انساني كنگره ۶۰ و انجمن معتادان گمنام كه به‌منظور بهره‌گيري از ظرفيت تشكل‌هاي غير دولتي صورت گرفت، گفت: اجتماعي كردن مبارزه با مواد مخدر بدون شك مستلزم استفاده از تمامي فرصت‌ها و ظرفيت‌هاي موجود در جامعه از جمله تشكل‌هاي غير دولتي و مردم است.

وي افزود: دانش و تجارب ارزشمندي در اين مراكز در حوزه مبارزه با مواد مخدر وجود دارد كه در صورت تعامل دو سويه مي‌توانند در چرخه سياست‌گذاري، هماهنگي و نظارت براي كشور مفيد واقع شود.

مديركل دفتر توسعه مشاركت‌هاي مردمي ستاد بيان داشت: بدون شك نقش پر رنگ تشكل‌هاي غير دولتي در درمان و كاهش آسيب موجب مي‌شود كه اين دفتر تعاملات سازنده با كليه تشكل‌هاي غير دولتي را سرلوحه برنامه‌هاي خود قرار دهد.

موسوي ادامه داد: بايد زمينه‌اي فراهم كرد تا اين تشكل‌ها در سياست‌گذاري و نظارت در كنار اجرا حضور يابند، لذا با توجه به رويكرد شفاف وزير كشور و دبيركل ستاد مبني بر استفاده از تمامي ظرفيت‌ها، اين دفتر تلاش مي‌كند تا اين رويكرد در عمل نيز تحقق پيدا كند.

وي با بيان اينكه تشكل‌هاي غير دولتي در راستاي كنترل و كاهش مواد مخدر مي‌توانند دولت را در انجام وظايف خود در اين حوزه ياري كنند، گفت: ما در ستاد مبارزه با مواد مخدر به تشكل‌هاي غير دولتي و توان آنها در اين زمينه باور داريم و اميدواريم اين باور در تمام سطوح جامعه نيز نهادينه شود.

موسوي ادامه داد: انتظار داريم همه دستگاه‌ها در سطوح مختلف ملي، استاني و شهرستاني، زمينه را براي حضور و ارائه خدمات تشكل‌هايي كه داراي مجوز فعاليت در حوزه مبارزه با مواد مخدر اعم از پيگيري، درمان و حمايت اجتماعي هستند، فراهم كنند.

وي گفت: ما تشكل‌هاي غير دولتي را رقيب خود نميدانيم آنها همكاران ما در حوزه مبارزه با مواد مخدر هستند و بايد از اين ظرفيت در اين راستا بهره برد، دبيران شوراهاي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان‌ها نيز بايد هماهنگي لازم براي استفاده از ظرفيت تشكل‌هاي غير دولتي در همه سطوح فراهم كنند.

موسوي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به بازديدهاي صورت گرفته گفت: در بازديد از كنگره ۶۰ ، حسين دژاكام مديرعامل اين كنگره در خصوص فعاليت‌هاي انجام شده و روند اقدامات خود در حوزه درمان و كاهش آسيب مطالبي را ارايه كرد، همچنين مسولين انجمن معتادان گمنام كه به تازگي از وزارت كشور مجوز فعاليت گرفته‌اند از اقدامات و برنامه‌هاي انجام شده خود گزارشي ارايه كردند.

وي ادامه داد: بعد از آمريكا، مصر و هايتي، ايران چهارمين كشوري است كه توانسته مجوز فعاليت انجمن معتادان گمنام را ثبت كند و بدون شك اين نشان از فضاي باز كشور براي فعاليت تشكل‌هاي غير دولتي است.


منبع خبر: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۲٫۱۲٫۱۳

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=5821

برچسب ها