• امروز : جمعه - ۲۹ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 20 - شوال - 1446
  • برابر با : Friday - 18 April - 2025
کل پست ها: 73412اخبار امروز : 0
14

اعتیاد تهدید بزرگی برای جامعه است

  • کد خبر : 57761
  • ۲۷ آبان ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۷

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر همدان گفت: اعتیاد تهدید بزرگی برای جامعه است و باید جهادی عمل کنیم. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر همدان؛ جلسه کمیته مشارکت‌های مردمی و سازمان‌های مردم‌نهاد شورای هماهنگی مبارزه باموادمخدر استان به ریاست یزدان آزرمی دبیر شورا و با حضور سرهنگ صادقی معاونت […]

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر همدان گفت: اعتیاد تهدید بزرگی برای جامعه است و باید جهادی عمل کنیم.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر همدان؛ جلسه کمیته مشارکت‌های مردمی و سازمان‌های مردم‌نهاد شورای هماهنگی مبارزه باموادمخدر استان به ریاست یزدان آزرمی دبیر شورا و با حضور سرهنگ صادقی معاونت اجتماعی سپاه انصار‌الحسین استان و سایر اعضاء برگزار شد.


یزدان آزرمی در این جلسه با بیان اینکه اعتیاد تهدید بزرگی برای جامعه است و باید جهادی عمل کنیم، گفت: با استفاده از ظرفیت سازمان‌های مردم‌نهاد، می‌توان اقشار آسیب‌پذیر شناسایی و با برنامه‌ریزی دقیق، پیشگیری از اعتیاد را به جنبش عمومی تبدیل کرد.


وی افزود: کمیته مشارکت‌های مردمی و سازمان‌های مردم‌نهاد، اهداف را مشخص، برنامه‌ریزی، اولویت‌بندی و زمانبندی کند تا اعضاء در مسیر طراحی شده حرکت کنند .


دبیر شورا بیان کرد: برای محصول محور بودن، نقشه راه بر اساس بوم شناخت هر شهرستان و منطقه تهیه و تدوین شود.


صادقی معاون اجتماعی سپاه اظهار داشت: باید محلات آلوده و آسیب‌پذیر، شناسایی و با اعزام گروه‌های جهادی به این مناطق با روحیه بسیجی و رویکرد فرهنگی و پیشگیری محور اقدام شود.


دبیر شورا همچنین در نشست با تشکل‌های مردم نهاد حوزه پیشگیری از اعتیاد گفت: حاکمیت به سازمان‌های مردم‎نهاد نگاهی مثبت دارد، لذا در فعالیت‌های مردمی برای مبارزه با آسیب‌های اجتماعی باید یک پنجره با افق رو به جلو داشته باشیم.


آزرمی افزود: برای پیشبرد اهداف، خانواده‌های محروم، مناطق حاشیه‌نشین و اقشار آسیب پذیر در جامعه هدف قرار گیرند.


وی آگاهسازی عمومی، درمان و مداخله بهنگام، کاهش آسیب و توانمندسازی را از مهمترین رویکردهای مردم‌نهاد در امر مبارزه باموادمخدر ذکر و بیان کرد: شاه کلید اجتماعی شدن امر مبارزه با مواد مخدر، حساسیت مردم نسبت به عوارض و مشکلات ناشی از مصرف مواد مخدر با محوریت سازمانهای مردم نهاد است.


آزرمی با اشاره به اینکه در طرح یاریگران زندگی، اعتماد سازمان‌های مردم‌نهاد نقش پر رنگی دارد، تاکید کرد: دولت به تنهایی متولی کنترل اعتیاد نیست، بلکه جامعه هم باید در این زمینه تلاش کند و در صحنه حضور داشته باشد.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر همدان۹۸٫۰۸٫۲۷

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=57761

برچسب ها