دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوی بر لزوم استفاده از ظرفیت فضای مجازی در انتقال مفاهیم فرهنگی و پیشگیری از اعتیاد تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوی، محمدحسین صالحی در جلسه هماندیشی با حضور نمایندگان دستگاههای عضو کمیته فرهنگی پیشگیری، صاحبنظران، سمنهای فعال حوزه فضای مجازی و استادان دانشگاه در محل دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تشکیل شد، گفت: با توجه به گسترش روزافزون بهره گیری از فضای مجازی در مبادلات و ارتباطات اجتماعی و فرهنگی، بهرهگیری حداکثری از ظرفیت فضای مجازی در انتقال مفاهیم فرهنگی و پیشگیری از اعتیاد به آحاد مردم در شبکههای اجتماعی دارای مخاطب بسیار ضروری است.
صالحی ضمن تبیین برنامه های پیشگیری ستاد مبارزه با مواد مخدر به ویژه طرح یاریگران زندگی با تاکید بر ضرورت استفاده از نظرات کارشناسان و صاحبنظران برای افزایش اثرگزاری هر گونه برنامه فرهنگی پیشگیری تاکید کرد و افزود: امروزه مواد مخدر و اعتياد بهعنوان يكي از مهمترین آسیبهای اجتماعی كشور است و موفقيت در حل این مشکل نیازمند مشارکت جدی مردم و استفاده از اين ظرفيت ارزشمند است و باید با نگاهی واقعبینانه به مسائل اجتماعی نسبت به اجرای برنامه های موثر پیشگیری از اعتیاد اقدام نمود.
وی در ادامه بیان داشت: گسترش روزافزون بهرهگیری از فضای مجازی در مبادلات و ارتباطات اجتماعی و فرهنگی نیز ما را بر آن داشت تا به این حوزه اصلی نیز توجه کرده و در فعالیتها و برنامه همه دستگاههای ذیربط به فراخور تجربه و ظرفیتهای موجود آنها نیز به توان مجموعه فرهنگی و پیشگیری افزوده شود.
دبیر شورا با اشاره به تدوین تفاهمنامهها و تدابير ابلاغي از سوي دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: در برنامههای پیشگیرانه سالجاری، بهرهگیری حداکثری از ظرفیت فضای مجازی در انتقال مفاهیم فرهنگی و پیشگیری از اعتیاد به آحاد مردم در شبکههای اجتماعی دارای مخاطب در سطح کشور با جلب حمایت واینرها (تولیدکنندگان محتوا در فضای مجازی) و اینفلوئنسرها (افراد دارای فالوئر) مورد اهتمام قرار گرفته است.
صالحی خاطر نشان کرد: با توجه به پوشش فراگیر، اثرگذاری و نقش کلیدی رسانهها به ویژه فضای مجازی لازم است ضمن برجستهسازی و تقویت تخصصی این حوزه، باید بر کارآیی و اثربخشی آن در حوزه اطلاعرسانی و پیشگیری از اعتیاد افزوده شود.
وی گفت: شبکههای مجازی و رسانههاي مکتوب و صدا و سیما بهعنوان بهترين ابزار براي انتشار سريع اطلاعات علمي و تخصصی پيشگيري از اعتياد در ميان جمعيتي گسترده هستند به عنوان اولویت برنامههای دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان در کنار سایر ظرفیتهای تبلیغی استان از جمله تابلوهای شهری ، پورتال و… در دستور کار قرار گرفته است.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوی۹۸٫۰۸٫۲۷