• امروز : شنبه - ۳۰ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 21 - شوال - 1446
  • برابر با : Saturday - 19 April - 2025
کل پست ها: 73426اخبار امروز : 13
5

با اجرای طرح یاریگران زندگی در مراکز کاری و علمی شاهد کاهش آسیب‌های اجتماعی خواهیم بود

  • کد خبر : 57722
  • ۲۶ آبان ۱۳۹۸ - ۱۸:۲۴

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر چهارمحال و بختیاری گفت: با اجرای برنامه‌های پیشگیرانه در قالب طرح یاریگران زندگی در مراکزی همچون مدارس، دانشگاه‌ها، محیط‌های کاری، کارگری و صنعتی، محلات و… شاهد کاهش آسیب‌ها خواهیم بود. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان چهارمحال و بختیاری؛ کارگاه آموزشی یک روزه […]

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر چهارمحال و بختیاری گفت: با اجرای برنامه‌های پیشگیرانه در قالب طرح یاریگران زندگی در مراکزی همچون مدارس، دانشگاه‌ها، محیط‌های کاری، کارگری و صنعتی، محلات و… شاهد کاهش آسیب‌ها خواهیم بود.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان چهارمحال و بختیاری؛ کارگاه آموزشی یک روزه با موضوع تشریح طرح یاریگران زندگی با حضور دبیر شورا، نماینده ادارات بهزیستی، ورزش و جوانان و استانداری و همچنین تعدادی کثیری از سازمان‌های مردم‌نهاد همکار با شورا و در محل نمایشگاه دائمی پیشگیری از اعتیاد استان برگزار شد.


سید قدیر مرتضوی در این کارگاه گفت: طرح یاریگران زندگی در حوزه پیشگیری از اعتیاد تهیه شده و کاملا ابعاد مهم و نقاطی را که باید پیشگیری در آنجا لحاظ شود دیده شده که امیدواریم با اجرای برنامه‌های پیشگیرانه در نقاط مختلف شامل مدارس، دانشگاه‌ها، محیط‌های کاری، کارگری و صنعتی، محلات و… شاهد کاهش آسیب‌ها باشیم.


وی افزود: با توجه به اینکه ایران با کشورهای تولیدکننده موادمخدر همجوار است و همچنین در مسیر ترانزیت قرار دارد اقدامات مقابله‌ای توسط عزیزان جان برکف دستگاه‌های انتظامی، امنیتی و قضایی بخوبی اجرا می‌شود و اگر این دفاع جانانه توسط این جوانان نباشد آمار اعتیاد به مراتب بیشتر خواهد شد؛ لذا می‌طلبد در کنار اقدامات مقابله‌ای نسبت به انجام اقدامات پیشگیرانه و ترویج فرهنگ پیشگیری از اعتیاد و مهم‌تر از همه اجتماعی شدن امر مبارزه توسط تمامی دستگاه‌ها و ادارات ذیربط و همچنین با کمک قابل توجه سازمان‌های مردم‌نهاد و تشکل‌های مردمی که خودجوش و بدون چشم داشت در اعتلای سلامت و آگاهی‌بخشی جامعه نقش دارند با تمام قوا در این راستا تلاش کنند.


مرتضوی خاطر نشان کرد: در اجرای برنامه‌های فرهنگی و پیشگیرانه نیازمند یک برنامه و طرح کامل و کارشناسی   هستیم که همه با انسجام و وحدت رویه بتوانیم در کاهش آسیب از آن استفاده و موفق عمل کنیم و آن طرح یاریگران زندگی است و به همین منظور از بازوان توانمند امر مبارزه با مواد مخدر که شما سمن‌ها می‌باشید دعوت نموده‌ایم تا با تلاش و اهتمام ویژه نقش مهم خود را در محلات، نقاط پرخطر و آسیب خیز ایفا کنید.


وی با اشاره به اینکه در این طرح مراکز آموزشی و علمی مانند وزارت آموزش و پرورش، دانشگاه‌ها و مراکز علمی اولویت اول را در ترویج فرهنگ پیشگیری از اعتیاد را دارا است، افزود: در این راستا سمن‌ها با عزم کامل و راسخ که در مقابله و مبارزه با مواد مخدر و کاهش آسیب‌های اجتماعی دارند، می‌توانند ایفای نقش کنند.


دبیر شورا با اشاره به اینکه دولتمردان و دستگاه‌های انتظامی و امنیتی به تنهایی نمی‌توانند با موادمخدر مقابله کنند و باید همه ارکان نظام و تشکل‌های مردمی به کمک دولت آمده و همه با هم در این راستا تلاش کنند و یاریگر هم باشند، افزود: تصمیم دولت در واسپاری امور به دست سازمان‌های مردم‌نهاد خصوصاً در حوزه اعتیاد بیانگر این است که جدیت در اطلاع‌رسانی و آگاهی دادن به عموم مردم از خود مردم باشد نتیجه مطلوب‌تری حاصل خواهد شد.


مرتضوی اظهار داشت: با توجه به اینکه تشکل‌ها و سازمان‌های مردم‌نهاد مجموعه افرادی هستند که ضمن احساس تکلیف، یک مسئولیت اجتماعی را پذیرفته‌اند و بسیار حائز اهمیت است، اضافه کرد: همه مدیران موظفند در راستای تقویت اهداف تشکل‌های غیر دولتی که هدف آنان نیز اطلاع‌رسانی و آگاهی‌رساندن به همه افراد سالم و در معرض خطر است مورد حمایت  قرار دهند و در امر اجتماعی شدن مبارزه با موادمخدر اقدام موثری انجام دهند.


گفتنی است؛ در بخش دوم این کارگاه آموزشی که کارشناسان اداره کل امور مالیاتی حضور داشتند توضحیاتی در خصوص نحوه تدوین و تنظیم اسناد امور مالیاتی برای سمن‌ها ارائه شد.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان چهارمحال و بختیاری۹۸٫۰۸٫۲۶

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=57722

برچسب ها