• امروز : جمعه - ۲۹ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 20 - شوال - 1446
  • برابر با : Friday - 18 April - 2025
کل پست ها: 73412اخبار امروز : 0
8

۲۸ درصد کشفیات مواد مخدر کشور از سیستان و بلوچستان است

  • کد خبر : 57574
  • ۲۰ آبان ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۳

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه ۲۸ درصد کشفیات مواد مخدر کشور از سیستان و بلوچستان است، گفت: مقابله و افزایش کنترل مرز در اولویت قرار دارد. به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر، دکتر اسکندر مومنی در جلسه شورای هماهنگی مواد مخدر در سیستان و بلوچستان ضمن تبریک هفته […]

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه ۲۸ درصد کشفیات مواد مخدر کشور از سیستان و بلوچستان است، گفت: مقابله و افزایش کنترل مرز در اولویت قرار دارد.


به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر، دکتر اسکندر مومنی در جلسه شورای هماهنگی مواد مخدر در سیستان و بلوچستان ضمن تبریک هفته وحدت گفت: مواد مخدر معضلی جهانی است و در دنیا ۳۰۰ میلیون مصرف‌کننده مواد مخدر وجود دارد.


وی افزود: برخی کشورها مصرف مواد مخدر را آزاد کردند اما نه تنها از جمعیت معتادان کم نشد، بلکه طبق آمار سازمان ملل به جمع معتادان آنان اضافه شد.


دبیرکل ستاد ادامه داد: ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر مصرف‌کننده مستمر مواد مخدر در کشور وجود دارد.


مومنی افزود: سیستان و بلوچستان در خط مقدم مبارزه جهانی با مواد مخدر قرار دارد و در هفت ماهه نخست امسال، ۱۵۴ تن موادمخدر کشف کرده است.


وی با بیان اینکه ۲۸ درصد کشفیات مواد مخدر کشور از سیستان و بلوچستان است، گفت: مقابله و افزایش کنترل مرز در اولویت قرار دارد.


دبیرکل ستاد ادامه داد: در شمال، مرکز و جنوب سیستان و بلوچستان، سه مرکز برای نگهداری معتادان متجاهر در نظر گرفته شده است، چرا که ساماندهی و نگهداری معتادان متجاهر از اولویت‌های مهم ستاد می‌باشد.


مومنی ضربه به بنیان‌های اقتصادی قاچاقچیان و ایجاد بازدارندگی درونی را از دیگر اولویت‌های ستاد برشمرد و تصریح کرد: در کنار مقابله با مواد مخدر، راه حل اصلی را پیشگیری از اعتیاد می‌دانیم. در این راستا نیز طرح یاریگران زندگی تصویب و منابع خوبی نیز برای اجرای آن اختصاص داده شده است.


وی بیان داشت: هدف از طرح یاریگران زندگی آن است که با اقدامات پیشگیرانه کسی به اعتیاد مبتلا نشود؛ زیرا فردی که به اعتیاد مبتلا شود، نه فقط اعضای خانواده و آشنایان را گرفتار می‌کند بلکه بخش‌های مختلفی از جامعه همچون دستگاه قضا، درمان و… را نیز دچار مشکل می‌کند.


دبیرکل ستاد در پایان گفت: در سال ۹۷، آمادگی مردم سیستان و بلوچستان برای مشارکت اجتماعی در مبارزه با مواد مخدر ۸۴ درصد اعلام شد.


مقابله با مواد مخدر، فکر درست و جنبش همگانی می‌خواهد
همچنین استاندار سیستان و بلوچستان در این جلسه گفت: کشفیات مواد مخدر سالجاری نسبت به سال‌های گذشته، بیش از ۳ تا ۴ برابر شده است.


احمدعلی موهبتی افزود: مقابله با مواد مخدر، فکر درست، توان مضاعف و جنبش همگانی می‌خواهد و همه اقشار مردم در همه سطوح جامعه باید پای کار باشند و تبعات مصرف مواد مخدر را برای مردم تشریح کنند.


استاندار ادامه داد: با توجه به اینکه سن مصرف مواد مخدر پایین آمده باید از دانش آموزان و نوجوانان مراقبت کنیم که ناخواسته در دام اعتیاد گرفتار نشوند.


موهبتی اضافه کرد: تمام امکانات کشور در امر مبارزه و مقابله با مواد مخدر باید در سیستان و بلوچستان متمرکز شود چراکه اینجا خط اول مبارزه با مواد مخدر است.


وی گفت: امیدواریم سفر مسؤولان ستاد مبارزه با مواد مخدر به سیستان و بلوچستان سبب گشایش بیشتر در حوزه اعتبارات و امکانات در موضوع پیشگیری و مقابله در این زمینه شود.


گفتنی است، دکتر اسکندر مومنی در جریان سفر به سیستان و بلوچستان در مرکز شبه خانواده کودکان بهزیستی استان حضور یافت و گفت: به همه شما کودکان و نوجوانان اعتماد و اعتقاد راسخ داریم، آگاهیم که با تقویت اراده و افزایش مهارت، آینده‌ای درخشان خواهید داشت و برای پیشرفت و سربلندی کشور تلاش خواهید کرد.

منبع: روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر ۹۸٫۰۸٫۲۰

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=57574

برچسب ها