دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان جنوبی گفت: خیرین و سازمانهای مردمنهاد بازوان توانمند حوزه مبارزه با مواد مخدر هستند.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان جنوبی؛ نشست هماندیشی مدیران سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت با حضور دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، ریاست و معاونان دانشگاه علوم پزشکی استان و جمعی از خیرین حوزه سلامت و سازمانهای مردمنهاد در محل دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.
حسنی مقدم افزود: خیرین و سازمانهای مردم نهاد بازوان توانمندی در حوزه مبارزه با مواد مخدر هستند.
دبیر شورا افزود: خیرین اقدامات خوبی را در حوزه سلامت در سطح استان انجام داده اند که با وضعیت مالی و معیشتی که در استان وجود دارد شاید در سطح کشور بی نظیر باشد لذا می بایست با تبیین معضلات و مشکلات مصرف مواد مخدر در جامعه و تبعاتی که بویژه در قشر جوان و نوجوان برجا می گذارد بتوانیم توجه و تمرکز خیریرین عزیز را به بحث پیشگیری و مبارزه و نهایتا درمان گرفتاران به این بلای خانمان سوز جلب نماییم و از این ظرفیت به نحو مطلوب استفاده کنیم .
وی با اشاره به اینکه همه ما و خانواده هایمان در معرض خطر قرار داریم و تضمینی وجود ندارد کسی که دکتر یا مهندس یا مسولیتی در امر مبارزه دارد فرزندش یا یکی از اعضای خانواده یا اقوام و نزدیکانش درگیر مواد نشود، بر اهمیت و نقش خیرین سلامت در موضوع پیشگیری و درمان معتادین تاکید و خواستار ایفای نقش خیرین و سازمانهای مردم نهاد در خصوص حمایت و صیانت از بهبودیافتگان و کمک برای ایجاد اشتغال و تامین معیشت آنان شد.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان جنوبی۹۸٫۰۸٫۱۸